Lifting obraza brez liftinga

Lepota je danes zelo zlorabljen pojem in iskreno mislim, da se o njej še preveč govori. Tu in tam smo ženske, sploh ne več rosno mlade, prav ujete v podobo, ki nam jo ponujajo mediji in je zelo drugačna od resnice. Polne ustnice, napeta koža, visoke veke, gladek vrat in, jasno, čvrst ter tavno prav velik dekolte so sicer aduti nekaterih žensk, blagor njim, za vse ostale pa je življenje druga zgodba. Osebno nimam nič proti plastični kirurgiji, jo podpiram, sploh takrat, ko lahko popravi napake, zaradi katerih trpimo. Če imaš grd nos in si zato nesamozavesten, je super, da ga lahko popraviš. Podobno je z ostalimi deli telesa, vseeno pa menim, da je kar dobro staviti na neinvazivne tretmaje takrat, ko je možno. Tokrat sem se torej podala v nekoliko drugačno avanturo, saj sem v Kliniki Božikov v Ljubljani preizkusila revolucionarno napravo Ultraformer III in preden sem se podala v te vode, sem imela, verjemite, milijon vprašanj, ker je obraz pač obraz in se z njim zelo nerada igram.

Foto: Zen
Foto: Zen

Ulterapija je najsodobnejša metoda nekirurškega pomlajevanja obraza z visokofrekvenčnim mikrofokusiranim ultrazvokom. Na njihovi kliniki ta poseg opravljajo z napravo Ultraformer III, ki predstavlja najnovejšo, tretjo generacijo tehnologije mikrofokusiranega ultrazvoka, zaradi česar je terapija v primerjavi z njej podobnimi še bolj udobna in bolj učinkovita, sam postopek pa kar dvakrat hitrejši. S terapijo učvrstijo in napnejo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter zmanjšajo globino gub. Sedaj boste vprašale: ali je rezultat takoj viden? Ni. Ta postopek mi je bil še posebej zanimiv zato, ker se rezultati pokažejo kasneje, ampak so, preverjeno in dokazano, zato sem imela občutek, da se nekaj pod kožo le dogaja. Obraz je eden najbolj izpostavljenih delov našega telesa, zato je zelo dovzeten za staranje. Gube, izguba volumna mehkih tkiv obraza, zmanjšanje tonusa mišic, upadla koža na obrazu, še posebej v srednjem in spodnjem delu obraza ter na vratu, so posledice staranja, sile teže, pa tudi morebitnih poškodb kože zaradi sonca. Tak obraz izgleda utrujen in izžet, brez energije in vitalnosti.

Foto: Zen
Foto: Zen

Če ste redne bralke Glitterja, potem veste, da rada svetujem tudi kreme, ki jih lahko izberete ali pač ne, za njih osebno menim, da dobro, učinkovito delujejo in zato predstavljajo mojo dnevno rutino. Po drugi strani dnevno jemljem vitamine, ker se zavedam, da so kreme super stvar, a do določene točke, potrebno je delovati tudi odznotraj, sploh pri 40 letih. Ciklus postane še bolj popoln takrat, ko si privoščmo masažo obraza ali kakšno posebno terapijo z napravo, ki deluje in zna učvrstiti kožo na obrazu. Pomladitev obraza z napravo Ultraformer III je tako odlična rešitev za to, da s svojega obraza izbrišete utrujenost in mu spet povrnete tonus, napetost in čvrstost, s tem pa energijo, vitalnost in bolj mladosten izgled.  Terapija se izvaja glede na stanje kože in mišičnega tonusa vsakega posameznika, običajno pa po 40 letu starosti. Tretma ni popolnoma neboleč vendar se da zdržati in vsekakor je tako, da te v kliniki vodijo, spremljajo in poslušajo reakcije, zato brez strahu. Zdi se mi, da je njihov osebni, prijazen pristop ključnega pomena, brez tega bi ženske težko zaupale.

Foto: Zen
Foto: Zen

Že po eni terapiji z aparatom Ultraformer III vaša koža prične postopoma postajati bolj gladka in napeta. Učinek tretmaja se stopnjuje, končni rezultat pa je viden po treh mesecih do pol leta. Ker je učinek obnavljanja in remodelacije obraza z uporabo aparata Ultraformer III dolgotrajen, za mlajši in bolj svež izgled obraza potrebujete le eno terapijo, ki jo je smiselno obnavljati enkrat na leto. In za konec še odlična novica: okrevanja ni!

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

1 komentar
  1. Pozdravljeni,
    to je super novica. Tudi sama se soočam z izgubo tonusa zaenkrat predvsem na vratu in podbradku. Kakšna pa je cena takega posega z napravo Ultraformer III?

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.