Lila barvne kombinacije

V barvito pomlad smo že zakorakali in vreme nas spominja, da je poletje čisto za vogalom. To toplo sezono so v centru pozornosti barve; od živahnih neon odtenkov in vse do pastelov. Med te spada tudi lila, ki je ena izmed najbolj zaželenih in če vas je ta tako navdušila kot mene, sledijo napotki, kako jo kombinirati. Pastelno vijolični odtenki zelo lepo pristajajo na tople barve, kot sta oranžna in rumena. Omislite si obleko v lila odtenku in videz popestrite z oranžno ali rumeno torbico. Zelo šik, barvit videz pa lahko vključuje široke hlače v izbranem toplem odtenku in svetel vijolični stop, na primer T majica ali pa srajca.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Lila barva pa pride zelo lepo do izraza tudi v barvni kombinaciji z belo. Belo barvo lahko dodate kot modni dodatek k opravi ali pa kos obleke. Minimalistični sandali so IN to pomlad in poletje in zakaj si jih ne bi omislili v beli barvi ter kombinirali z lila opravo. Kanček lila barve pa lahko dodate k beli opravi, to so lahko na primer lila sončna očala ali pa uhani.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Za popoln vijolični videz pa lahko lila mešate z drugimi vijola odtenki. Izbirate lahko med zelo bogato paleto in k opravi seveda lahko dodate tudi prej omenjene barve, ki gredo zraven. Modne strokovnjakinje prisegajo na temnejše vijolične spodnje dele, kot so hlače in krila, ter svetlejši zgornji del. Zelo lepo pridejo do izraza tudi vrhnji modni kosi, kot so blazerji in različne jakne v vijola barvi, ki jih lahko oblečete na druge vijolične kose. Z lila barvo se lahko poigrate in ustvarite čudovite spomladanske in poletne modne zgodbe.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.