Detajl, ki ga obožujemo v vročih mesecih

Iz dneva v dan je bolj jasno, da vse hitreje in pogumneje stopamo v poletno sezono in temu primerni seveda postajajo tudi naši outfiti. Slednji so predvsem veliko krajši in lahkotnejši, polni barv in potiskov, predvsem pa je tudi tokrat opaziti močan vpliv preteklih 90. Retro look je pač IN že nekaj časa in posamezni kosi, vzorci in detajli, ki so morda še do včeraj veljali za zastarele in povsem OUT, so danes še kako popularni in zaželeni. Med takšne nedvomno spadajo tudi vsa tista oblačila, ki krasi nabran material, ki smo se ga do nedavnega, po pravici povedano, še kako otepale, dandanes pa ga tudi največje modne hiše dodajajo prav na vse možne kose od glave do pet.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Gre za povsem preprost, a hkrati tudi izredno uporaben detajl, ki pogosto poskrbi, da se linije oblačil lepo prilegajo telesu ter hkrati poudarjajo naše atribute ter ob tem skrivajo naše morebitne pomanjkljivosti. Naravnost prelepe so obleke z nabranimi rokavi in dekolteji, kul so balonaste hlače, stisnjene okoli gležnjev, modno elegantne so vse dolžine kril s tovrstnim pasom ali razporkom, v kolikor pa želimo še mladostnejši look, potem bodo zagotovo prava izbira crop topi, kjer se ruched detajl najde v vseh možnih različicah.

Christopher Esber
Christopher Esber
Christopher Esber
Christopher Esber
Christopher Esber

Osebno so mi zelo všeč obleke in topi, ki združujejo zelo romantične elemente, torej tako nabrane detajle kot napihnjene rokave, cvetlične potiske in pastelne odtenke, vezenine in še mnogo več. In da ne pozabim še na kopalke, kjer je takšen retro element danes že skoraj obvezen, pa ne le na rokavih in dekolteju, temveč tudi na zadnjici, kjer poskrbi za na videz lepše zaobljeno in super zapeljivo obliko.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.