Mladostna speta pričeska za vsak dan

Tokrat mi je Tina v salonu Hairspa v Ljubljani rekla: “Danes pa ti naredim nekaj drugačnega in za mlade punce”. Saj veste, kako je s tem, ko pri 45 slišiš “mlade punce”, takoj zaostriš ušesa in si misliš, da te vsekakor zanima. Spete pričeske so mi zelo vščč in vedno išče kakšen nov navdih na to temo, zato mi je bil Tinin predlog zelo všeč.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Seveda sem si ga kasneje privoščila tudi sama doma in je zelo enostaven, ker potrebuješ le špangice in celoto zaključiš brez elastik. Lase je treba najprej nakodrati in potem razdeliti na nekaj različnih pramenov. Če imate zelo goste lase, je dobro, da je pramenov več, jaz sem imela le tri, ker pač nimam grive (uf uf uf, pa bi rada!). Začnite z zunanjim pramenom, običajno z desne proti levi. Pramen navijete in ga potem fiksirate s špangicami v barvi las; lahko fiksirate samo končni del, saj bo ostalo stalo na svojem mestu. Tina je kar sproti dodajala špangice, tako da je bila pričeska zelo stabilna. Potem vzemite še sredinski pramen in ponovite postopek, na koncu še zadnjega in ga navijete v drugo smer, torej od leve proti desni tako, da bo šel čez ostale in pokril vse špangice.

Foto: Zen

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Ta pričeska zahteva kar nekaj laka zato, stoji vse na svojem mestu. Ker sem imela čiste lase, je bilo tako, da ko sem jo razdrla sem bila kodrasta na prav zanimiv način. Lasje so delovali zelo naravno skodrani, saj so izgubile učinek likalnika in dobili povsem novo obliko. Tudi tokrat se je Tina odločila za odlične izdelke Moroccanoil, ki so lasem podarili tudi lep sijaj. V sprednjeem delu sva pustili nekaj pramenov zato, ker ne maram zalizanih pričesk in ni mi všeč, če je vse preveč na svojem mestu.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Zdelo se mi je, da je ta pričeska res poletna in preprosta. Najbrž bi lahko dodala kakšen lep okrasek za lase in bi bila 100 % poletna! Za naslednjič pa si želim nadgradnje te pričeske, oziorma nekaj takega:

Vir: Pinterest

Kaj pravite, vam je všeč?

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji
  1. To je pa zelo lepo, okraski na ta način so mi najboljši, to bi imela tudi jaz, samo so lasje prekratki (še) in niti ne vem, kje se dobijo takšni okraski. Vi boste v tem najlepša.

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.