Lucyland: Moja poletna osvežitev

Začetek junija zame pomeni začetek poletja, pa čeprav je do koledarskega pričetka v resnici še nekaj tednov. A vreme mi tokrat nedvomno močno pritrjuje, saj v zares visokih temperaturah uživamo že kar nekaj dni. Svojo domačo garderobo sem tako z veseljem preuredila že ob prvih močnejših sončnih žarkih in kot mnoge izmed vas kdaj pa kdaj tudi ugotovila, da morda vseeno ni še čas za tisti najbolj poletni top, kratko krilo oziroma sandale. No ja, danes so v ospredju omare bolj ali manj le še najbolj poletni kosi, med katerimi najraje posegam prav po plapolajočih oblekah, sploh ko so v družbi čudovitih cvetličnih potiskov.

Vir: Osebni arhiv

Ženske si poletno osvežitev izredno rade privoščimo tudi na lepotnem področju. Včasih je to le nova dišava ali pa nova šminka, spet drugič je osvežitev malce opaznejša, kot na primer sprememba pričeske. Sama prisegam na vse od naštetega in še več, verjetno tudi zato, ker me sončno, toplo vreme pač osrečuje, počutim se prebujena in polna elana, novih idej in polna poletne energije. Najlepši lahkotni obleki zato letos dodajam nekoliko svetlejše kodre, drobne verižice in velike uhane, zlato na očeh ter veliko osvetljevalca na lička in nos. Ko pomislim na poletno osvežitev, se mi v misli prikradejo barve, kot so bela, turkizna, zlata in nude, ki po moje še vedno veljajo za najčudovitejše odtenke tople sezone, ne glede na trende in modne zapovedi.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Svežino si privoščim celo pri negi kože, sploh pri obrazu, kjer so moja izbira predvsem kakovostni serumi, osvežilne maske ter kreme, s katerimi koži vračam vlago in jo hkrati zaščitim pred škodljivostjo sončnih žarkov. Poletje je obdobje, ko zagotovo prisegam na rek “manj je več”, pa naj bodo to modne smernice, kozmetika ali pa make-up.

Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv
Vir: Osebni arhiv

Osvežitev pa nenazadnje potrebujemo tudi v glavi, torej misli in vsakodnevne skrbi postavim v nižjo prestavo ter se raje osredotočam na lahkotnejše vsebine. Na plaži bodo zato moje najboljše prijateljice ponovno modne revije in zanimive knjige, medtem ko bodo večeri večkrat namenjeni dobri družbi in osvežilni pijači Hugo ;). Čin čin na začetek poletja torej.

Vir: Osebni arhiv

Izdelki na slikah:

  • vlažilna krema znamke Omorovicza
  • hidratantni serum in nočna maska Watermelon Glow znamke Glow Recipe
  • DaDo Sens blagodejna emulzija Sensacea za lajšanje rdečice na obrazu

Več o mojem svetu najdete na: www.lucyland.online

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

2 komentarja
  1. Draga Lucy,
    Pa to je krasno poletje:), in naj bo takšno kot si napisala, tudi sama se ga ne branim:). Naj povem, da tvoj stayling res lušten in poleten,
    Pozdravček, Karin

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.