Magične dišave za dušo s pridihom Istanbula

V Istanbulu sem bila le enkrat, pred mnogimi leti, službeno in s snemalcem, a sva se imela noro dobro. Na eni strani moderne stolpnice, ki jemljejo dih, na drugi staro mesto in zgodovinski objekti, ki te popeljejo nazaj v preteklost. Zame je bilo mesto kontrastov in skrite duše, lepih barv, magične hrane, sultanov, bogastva in revščine. Vse v enem. In potem bazarji, začimbe, neverjetno usnje in povsod vonjave, ki jih nisem znala prepoznati. Istanbul je v mojem srcu pustil pečat, z veseljem bi se vrnila, četudi samo s čutili, kar sem tudi storila.

Istanbul

V mojem priljubljenem butiku Atelier Rebul imajo zelo bogato, dišečo, omamno in čarobno kolekcijo, posvečeno prav temu mestu. Že zato je ta zgodba bogata in po svoje celo erotična; kolekcija Istanbul prikliče v spomin palačo, kjer detajli razkošne stavbe in hamama delujejo kot navdih pri oblikovanju elegantnega sloga in jezika znamke Atelier Rebul. Dišava kolekcije pa spominja na sprehod skozi bazar začimb, kjer se prepletajo različne vonjave in nas popeljejo skozi skrivnostne ulice, ki se dvigajo nad Bosporjem. 

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kolekcija se odpira z bleščečimi notami bergamotke, ki razkrivajo glamurozen in čaroben svet razkošnih in toplih pikantnih not cimeta, žafrana in klinčkov. V srčnih notah je moč zaznati zapeljive cvetlične vonjave vijolice, jasmina in črne orhideje. Za konec pa se občutijo osnovne note vanilije, jantarja, mošusa, cedre, pačulija in sandalovine – ki poskrbi, da s svojo dišavo pusti trajen pečat. Poleg svojega mamljivega vonja Istanbul kolekcija preseneča tudi s svojo sestavo. Izdelki za nego telesa namreč vsebujejo hialuronsko kislino, karitejevo olje, aloe vero, arganovo olje, olje makadamije ter pomembna vitamina A in E. In najpomembnejše, celotna kolekcija ne vsebuje parabenov. 

Foto: Zen
Foto: Zen

Zaljubila sem se v vse izdelke, a še posebej sta se me dotaknila razkošno milo, ker se škatla spremeni v staro razglednico in se odpre prehod v skrivnosten svet Istanbula, in pa suho olje za telo, odlično za mojo kožo, ki vedno potrebuje dodatno nego. A ko dobro premislim, lahko rečem, da so mi bili pravzaprav vsi izdelki všeč in tudi zelo uporabni, kot denimo mokri robčki za v torbico, idealni za roke, osvežitev, otroke ali takrat, ko smo dolgo v avtu. In v trgovini so mi vse zapakirali v čudovito škatlo, ki je postala eleganten dodatek za mojo dnevno sobo.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Dom je zame vse, je kraj, kamor se vsak dan vračam, in kraj, ki diši po meni. Je skrivnostno zatočišče, ki mora ujeti vse misli in hkrati tudi varen pristan, ki me zna zaščititi pred svetom. Hvaležna sem, da imamo tudi pri nas tako neverjetno dobro znamko, kot je Atelier Rebul, ki vam do 5. aprila ponuja 10 % popusta na vse izdelke, s kodo LORELLA10. Srčno upam, da boste našle kaj zase in naj zaključim z mojo najljubšo dišavo, tisto, ki me naredi samozavestno, sebi privlačno in zanimivo ter zelo ženstveno: Oud Royal.

Foto: Zen
Foto: Zen

Vem, je dišava za moške, a je ne bi zamenjala za nobeno stvar na svetu. Poklicala me je in jaz sem se ji odzvala, hvaležna, da sem našla nekaj tako izjemnega!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.