Maksi obleke čudovite jeseni

Prav ta hip nam jesen nudi več kot odlično priložnost, da izkoristimo nekatere najlepše stajling zgodbe, ki smo jih morda večkrat osnovale v glavi, pa nam vreme preprosto ni bilo naklonjeno. Trendi ponujajo neštete ženstvene looke, med katerimi najpopularnejše zagotovo ostajajo prav obleke. Naj gre za tiste na preklop, srajčne ali pletene, najpogosteje jim je skupna ravno njihova dolžina. Govora je namreč o maksi, torej dolgih modelih, ki delujejo super prefinjeno in urejeno, a hkrati tudi povsem lahkotno in zato tako zelo nosljivo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Dolge obleke tokrat prihajajo v neštetih različicah, seveda z dolgimi in po navadi zvončastimi oziroma napihnjenimi rokavi, visokimi ovratniki ali globokimi dekolteji, z drznimi izrezi ali mnogimi naborki in volančki. Lahko se osredotočimo na boho look, kjer ne manjka cvetličnega motiva, čipk in tančic, lahko pa smo precej samozavestnejše ter posežemo po tako zelo IN živalskih potiskih, kjer te dni dominirajo predvsem zebrast, leopardji in kačji. Vsekakor so svoje mesto tokrat našle tudi žametne obleke, ki nekako ostajajo element večerne podobe, v kolikor pa želimo še več modnosti, a hkrati tudi več zapeljivosti, potem so za nas kot naročene dolge usnjene obleke, ki vsebujejo razporek ter ponavadi prihajajo v modelu brez rokavov, saj pod njimi nosimo tanjši puli, bazično srajco ali razkošno bluzo.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

To jesen in zimo jim dodajmo tudi visoke, prostorne, lahko tudi nagubane škornje v retro stilu, z debelo ali tanjšo, visoko ali čisto nizko petko. Prav tako ne bomo zgrešile, v kolikor obujemo bulerje oziroma podobno grobe gležnarje, več nežnosti pa nam v tem primeru zagotavljajo špičasti salonarji ali mules petke. Med dodatki ne izpustimo pas, morda klobuk ali rutko, velike uhane in seveda srednje veliko, bazično torbo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.