Nepričakovane jesenske barvne kombinacije

Tako se nadaljuje tematika barvite jeseni, ki je ni mogoče spregledati. Tokrat je govora o nepričakovanih jesenskih barvnih kombinacijah; in ena izmed pionirk tovrstnega trenda je brez dvoma fashionistka in modna oblikovalka Victoria Beckham. Ena izmed barvnih kombinacij sta rdeča in modra, ki jo je Victoria nosila na različne načine in z različnimi kosi oblačil. Za te dve barvi bi na prvi pogled morda mnogi rekli, da ne sodijo skupaj, a outfiti Victorie nakazujejo drugače. Modno zgodbo rdeče in modre pa lahko vsaka vključi v svoj vsakdan; predlagamo modro pletenino in midi rdeče krilo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Mango
Zara

Druga nepričakovana barvna modna kombinacija pa je zelena z vijolično, in veliko modnih strokovnjakov napoveduje, da bo pastelno vijolična barva letošnjega leta. Ta dva odtenka lahko vključite skupaj na sto in en način in nekatere modne poznavalke so to storile v bolj sofisticirani smeri. Izbor oblačil vključuje srajce, blazerje, vse do manjših modnih dodatkov. Zanimiv je tudi outfit modne blogerke Leonie Hanne, ki je tovrstni barvni kombinaciji dodala še rumeno in modna mavrica je zares lepo zaživela.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
PrettyLittleThing
Cédric Charlier

In še tretji barviti dvojec; oranžna in roza, za vse, ki ste rade v centru pozornosti. Dva izredno močna odtenka, ki dokazujeta, da lahko tudi bolj močne barve nosite v sožitju. Ena izmed izbir je, da poiščete obleko v oranžnem ali rožnatem odtenku in za vrhnji kos izberete drugi odtenek. Če imate rade pletenine, se lahko ponovno poigrate z njimi in si omislite en pleten kos v prej omenjenemu odtenku. Ljubiteljice statement modnih dodatkov lahko mešanje močnih odtenkov naredite po svoje; izberite velike uhane, zanimive čevlje (čas je za gležnjarje in škornje) ali pa torbico, ki bo izgledu dodala tisti x faktor.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Alex Mill
Missguided
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.