Kako modno nositi superge

Zdaj že vemo, da so superge postale zelo jasen in pomemben del naših outfitov. Prav tako vemo, da jih ne nosimo le s športnimi oblačili ali hlačami. Krila, obleke, elegantni kosi znajo tvoriti dobro kombinacijo, vseeno pa je kar pomembno, če imamo v mislih določena pravila, ki nam bodo olajšala življenje. Preden začnem, pa vedite, da je sama izbira superg najpomembnejša, zato je kar dobro, če stavite na znamke, ki imajo na tem področju določeno zgodovino. Nike, Adidas, AllStar, so že skoraj zagotovilo za dober čevelj, potem pa so tukaj še dizajnerski kosi, od Chanela do Balenciage, ki so spet zgodba zase. Malo je odvisno tudi od denarja, ki ga želite potrošiti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Hlače morajo biti nujno krajše

Ker pomembno je, da se športni copat vidi. Torej hlače morajo biti nujno krajše in dobro je, če so tudi širše. Široki modeli namreč lepo gredo z velikimi supergami in debelimi podplati, veliko bolje kot skinny kavbojke.

Brez nogavic, ali pa morajo biti nevidne

Najbolje je, da se odločite za stopalke. Vem, znajo biti nadležne in težko je najti model, ki se ne bo neprestano sezuval, kar je na koncu samo slabše. Ampak pri supergah je tako, da v kolikor jih kombinirate s krili ali elegantnimi hlačami, nogavica mora biti nevidna.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Klasika je zelo pomembna

To pomeni, da lahko eksperimentirate samo do določene meje. In kar dobro je, če ostanete pri modelih superg, ki so prepoznavni in lepi širom po svetu. Včasih so namreč na prodaj kosi, ki imajo na sebi preveč vsega. In tako udarimo mimo.

Superge vseeno niso za vsako krilo in obleko

So kosi, ki preprosto zahtevajo pete. Denimo midi krilo je zame kar tvegan kos, saj že zaradi svoje dolžine optično skrajša dolžino noge, če pa dodamo še grobe superge, se hitro spremenimo v grde račke. Pozor torej na kose, ki jih nosimo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.