Še vedno modne tudi bomber jakne

Morda smo nanje celo za trenutek pozabile, a to jesen se vračajo v vsej svoji lepoti, uporabnosti in seveda tudi modnosti. Tokrat bomber jakne stopajo nekoliko izven okvirjev športne elegance ter posegajo v drznejše sfere, kjer ne manjka oversize krojev, živalskih potiskov, svetlečih materialov, dekorativnih elementov in nepričakovanih barv. Tudi tega vrhnjega kosa prehodne sezone se je ta hip dotaknil stil moške garderobe, močno je zadišalo po preteklih 90. in tako je nastal super kul look, kjer bomber jakna pogosto ostaja osrednji, statement kos celotne podobe.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Vse prej kot klasične so tudi njihove stajling zgodbe, vsaj tako pravijo nekatere največje modne hiše in njihove kreativne vodje, kot so Louis Vuitton, Chloe, Miu Miu, Tom Ford, Giorgio Armani in mnogi drugi. Kot kaže, bo oziroma je ena izmed najpopularnejših kombinacij v tem primeru temna bomber jakna, majica s potiskom ali tanjši puli ter elegantne, a hkrati drzno oblikovane hlače. Zelo lepo se takšni jakni tokrat poda tudi usnje, naj bo to ozko, midi krilo ali pa širše oblikovane hlače, svoje mesto pa so v tej zgodbi našli celo kombinezoni, ne preveč prefinjeni, temveč tisti, ki navdih jemljejo kar iz delavnice.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Povsem svojo pripoved nosi duo bomber jakne in maksi obleke, kjer ne manjka črnine, cvetličnega ali živalskega potiska ter visokih škornjev ali vsaj vpadljivih gležnjarjev. In ko se bo jesen počasi pričela prevešati v hladno zimo, bomo tanjšim bomber jaknam dodale debele pletenine, še boljše pa bo, da si omislimo novo z dodatkom umetnega krzna ali debelejše, toplejše podloge.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.