Mala bela obleka

Seveda črni to poletje ne bomo obrnile hrbta, saj je namreč prav ta bazična barva velik must have te tople sezone, pa vendar jo vsakokrat po dolgem in po čez premaga bela. Je preprosto najbolj sveža, najbolj lahkotna in vsekakor tudi najbolj čista barva, s katero pač ne moremo zgrešiti noben poletni mesec, ne glede na našo starost, postavo ali osebni okus. Prav zato je zdaj odlična priložnost, da malo črno obleko zamenjamo za malo belo obleko. Slednja nam bo dobro služila tako skozi dan kot ob večernih priložnostih, poleg vsega pa je to nedvomno tudi dober naložbeni kos, saj bela obleka preprosto ne pozna trendov in modnih zapovedi.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat so med casual modeli zopet najbolj čarobne bombažne obleke z vezeninami, z dodatki čipke in še raje z elementi kvačkanih detajlov. Vsekakor to poletje ne izpustimo naborkov in volančkov, medtem ko naj kroj obleke poskrbi, da slednja na telesu lepo pade ter hkrati ne nudi preveč oprijetosti. Najmladostneje bomo delovale v svilenih in ostalih lahkotnih materialih, ki nežno plapolajo v poletnem vetrcu, največ brezčasnosti pa tokrat zagotovo ponujajo modeli z gumbi po celotni dolžini, pa tudi srajčne obleke vseh vrst.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Večerne urice naj bodo poudarjene z zapeljivostjo, ki jo tokrat pogosto tvori prav blazer obleka, v tem primeru seveda bela. Še ena od malih belih oblek je tista svetleča, svilena v slip modelu, a vendar pozor, saj je lahko hitro preveč prosojna in z njo pokažemo več, kot bi želele. In kaj obuti zraven? Vsekakor so številka ena rjavi, nude ali beli minimalistični sandali s paščki, prav tako ne moremo zgrešiti z mules obutvijo, za vse, ki si rade privoščite popolno udobnost, pa so poleg japonk in sandalov z nizko petko na razpolago tudi superge, tiste ogromne, daddy ali pa še raje, tiste povsem športno klasične v popolni belini.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.