Zelo naravna in ravno prav obarvana. Rahlo roza, a ne preveč, precej nude in super zato, ker pokrije vse nepravilnosti. Strokovnjaki za lepoto pravijo, da nas bo marelična barva na nohtih spremljala vse tja do poletja in jaz sem za. Nude, naravni odtenki so mi zelo všeč in vedno iščem kakšnega, ki ne bi bil preveč prosojen, hkrati tudi ne preveč bel. V tem primeru imam občutek, da gra za odličen kompromis med mlečnimi barvami, ki je ravno prav barvit. In ne samo to, lahko ga celo kombiniramo z rdečilom za lička, saj so prav oranžni odtenki tisti, ki bodo sedaj prišli najbolj prav.

Vir: RosieHW
Foto: Harriet West Moreland

Marelična barva je lepa tudi takrat, ko imate kratke nohte, kar je odlično, saj vem, da je lepa roka tista, ki ima urejene nohte, četudi so kratki. In seveda lahko marelično barvo vedno popestrite na različne načine, od francoske manikire do bleščic, od prstanca v drugi barvi do mavrične, pastelne manikire, ki je primerna za vse priložnost in, jasno, za vse ženske. Veliko je znamk, ki ponujajo marelično barvo za nohte, med drugimi tudi Dior z odlično podlago, ki noht dodatno zaščiti.

Poleg naravnih tonov pa je zima tudi čas, ko si lahko omislite intenzivne odtenke, od rdeče do črne, ki je je sicer letos bilo nekoliko manj. In svetli odtenki imajo še eno prednost: se manj opazijo pomanjkljivosti, kar včasih in v naglici pride še kako prav, mar ne?

2 Comments

 • Posted 28. januarja, 2021 21:03
  -Majda

  Sama sebi ne morem verjet, da sem si letos prvič kupila črn lak za nohte. In veš kaj? Všeč mi je, zelo, prav šik barva je. Pozimi imam rada rdeče nohte in temno mornarsko modre ampak čez nude barvo je pa resnično ni.
  Nohte pri ženski najprej opazim.
  Sem preverila, mareličnega laka pa res nimam, tako,da ga bo potrebno nabavit, ker mi je všeč.

  • Posted 29. januarja, 2021 12:56
   -Lorella Flego

   Super Majda! Veš, da je tudi meni črna zelo všeč, ker pa skozi pomivam posodo (saj vem, da sem čudaška, a me to sprošča) je tako, da bolj malo traja. Ampak črna je res super šik! Maham in lep vikend!

Komentiraj