Zimska moda, ki bo IN tudi spomladi

Temperature nas spominjajo, da je zima še vedno tu, a naše misli so že čisto spomladanske. S prihodom pomladi pa se tudi modne smernice nekoliko spremenijo, nekateri modni kosi, ki smo jih oboževale pozimi, so še vedno zelo modne kljub menjavi sezone. Eden teh je oversized blazer, ki velja za enega izmed najbolj vsestranskih, zato ga z odprtimi rokami sprejemamo tudi v toplejšem letnem času. Najbolj IN bodo zemeljski toni, rjava v vsej svoji lepoti. Za piko na i pa poskrbi rutka, ki jo bomo spomladi nosile na sto in en način. Ljubiteljice naglavnega nakita boste rutko lahko nosile okoli čopa ali namesto obroča.

Vir: Pinterest
vir: Pinterest
Vir: Stradivarius
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Zara

Med odtenki bo kraljevala rumena, ki pa nas je grela s pozitivno energijo že v mrzlih mesecih. To bomo lahko videli v različnih niansah, od zelo opazne neonske do izredno romantične ter ženstvene pastelne. Med obutvijo tu ostajajo visoki škornji, ki jih najraje nosimo na obleke, krila in lepo izpadejo tudi s hlačami. V igri so črne barve, a za spomladansko sezono raje posezite po svetlih, na primer v sivi ali bež barvi.

vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Acne Studios
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: H&M

Modni dodatki so tisti, ki lahko v hipu naredijo modno opravo še bolj zanimivo. In strokovnjaki pravijo, da so modri modni dodatki tisti, ki jih bomo nosile v topli sezoni. Torbice in čevlji v modri ne smejo manjkati in fashionistke so jih nosile že pozimi. Stavite na srednje veliko torbico, ki vam bo dobro služila, in čevlje z visoko peto, ki so še vedno udobni za sprehajanje po mestu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Prada
Vir: Bottega Veneta

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.