Massimo Dutti za toplo sezono

Blagovne znamke vse pogosteje lansirajo svoje poletne kolekcije, vključno s kosi za počitnice, plažo in uživanje na soncu. Znamka Massimo Dutti je pred kratkim objavila kampanjo za poletne dni, v njej pa prevladujejo barve, vzorci in sproščeni kroji. Poudarek je na materialih, ki so naravni in zračni, pa tudi na izjemno vpadljivih modelih, v katerih želimo preživeti poletje. Kolekcija je lahkotna in zračna, veliko je udobnih krojev, zato gre tudi za znamko, ki vsakič znova navduši.

Vir: Massimo Dutti
Vir: Massimo Dutti
Vir: Massimo Dutti

Ko se temperature dvignejo, nam iz te kolekcije marsikaj pride prav. Lan, bombaž in svila odigrajo pomembno vlogo, barve in vzorci so pa vedno dobra izbira, ki lepo poudari zagorelost, poleg tega pa se lahko v takšnih kosih odpravite s plaže v mesto in načrtujete celodnevne izlete. Tokrat je Massimo Dutti svoji kolekciji dodal veliko fluorescentnih barv in vzorcev, ki znajo postaviti piko na i in poskrbeti, da je kolekcija po svoje tudi razigrana. Zelene in oranžne obleke so poglavitnega pomena, kroji pa ostajajo vedno elegantni in šik.

S takšnimi modeli se zagotovo lahko neobremenjeno odpravimo na pot, saj bomo imele v poletnih dneh vse, kar potrebujemo.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.