Trendi za ljubiteljice majhnih in velikih torbic

Torbice spadajo med must have modne dodatke, brez katerih si življenja praktično ne predstavljamo. S pomočjo teh s seboj nosimo pravo zakladnico, od ključev, mobitela do denarnice, ličil in še bi lahko naštevali. Ne glede na to ali ste ljubiteljice majhnih ali velikih torbic, spomladanski in poletni trendi narekujejo zanimive oblike ter materiale. Torbice iz rafije niso nobena novost v svetu mode in to leto bodo doživele vrhunec. Velike kot košare in majhne za posebne priložnosti – ostajajo v prepoznavnem odtenku.

Drugi trend torbic je v obliki polmeseca

Tovrstno obliko lahko vidimo povsod, pri dizajnerskih in tistih, ki so bolj dostopne za žep. Pasteli, črna in bela ter zemeljski toni – velikokrat jih spremljajo tudi vzorčki, ki kar kličejo po poletju. Srakice po duši boste nad torbicami iz perlic ter ostalih okrasnih kamnov nadvse navdušene. Te pridejo v poštev za posebne priložnosti in jih največkrat najdemo v manjših različicah, saj zaradi materiala hitro izgubijo obliko. Če vas čaka poroka, maturantski ples, valeta ali katerakoli druga posebna priložnost, si jo preprosto morate omisliti.

Pletenine niso le za mrzlo sezono. Te bodo spremljevalke tudi poletja in visokih temperatur, opažene so pa tudi na področju modnih dodatkov. Clutch, nahrbtniki in z ročajem, našli boste takšno, kot vam najbolj ustreza za prenašanje. Tudi tukaj igrajo pomembno vlogo razni dodatki, kot so verige in gumbi v metalnih odtenkih, ki dodajo kanček glamurja še tako enostavni torbici.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.