Kit za geliranje nohtov doma

Od nekdaj verjamem, da so roke ogledalo ženske lepote. Prepričana sem, da se vam je že zgodilo, da ste opazovale žensko ali moškega, ki sta po svoje lepa, urejena in zanimiva, roke pa živa katastrofa. In vem, da se to dogaja, včasih pozabimo, drugič ne vidimo, a v resnici roke o nas povedo vse. Če grizemo nohte, smo nervozne, če imamo odluščen lak, smo malomarne, če so nohti umazani, no, raje spustimo. Skratka: roke so zelo vidne in zato je dobro, da jih pravilno negujemo in zanje tudi skrbimo. Pilingi, maske, primerne kreme za roke in seveda manikira. Če ste mi vsaj malo podobne, potem je že tako, da prav veliko časa za kozmetični salon ni: in naj bom jasna, če bi bilo izvedljivo, bi tam sedela enkrat na teden in si privoščila vse možne masaže, depilacije in nege, a žal ne gre. Ker pa sem ženska, ki tudi pomiva, čisti in neprestano kaj dela s svojimi rokami, je tako, da mi je set za manikiro doma znamke Deborah Milano (pri nas ekskluzivno v dm) še kako prišel prav in me tudi presenetil.

Zen za Deborah Milano – ekskluzivno v dm

Geliranje torej, a brez strahu, ker gre gel dol s posebnim acetonom, ki ga najdete v kitu. V bistvu je v tej čarobni rdeči škatli prav vse, kar potrebujete:

  • poseben aceton,
  • sredstvo za odmaševanje,
  • baza in top coat ter dva laka za geliranje,
  • dve pilici,
  • lesene paličice za obnohtno kožico,
  • UV lučka z nastavljivim tajmerjem (30 ali 60 sekund). Lučko lahko nesete kamorkoli, saj ima nogici, je majhna, rahla in zelo priročna.
Zen za Deborah Milano – ekskluzivno v dm

Geliranje doma je super enostavno in zelo hvaležno, ker to lahko počnete tudi v pižami, medtem ko brete knjigo in pijete kavo. Kit je seveda primeren za manikiro in pedikuro, ker pa prihaja obdobje odprtih sandalov in izpostavljenih stopal je res super stvar. Sprobala sem ga na rokah in nogah in me je navdušil; imam tudi močnejše gel barve, ki sem jih kasneje nabavila, a iz neznanih razlogov ostajam zvesta mlečnemu tonu, edino na stopalih se je primajala nežno roza in me navdušila. Kar mi je pri kitu za geliranje doma znamke Deborah najbolj navdušilo je tudi to, da je povsem varen. Dejansko ni nobene velike ali dogle procedure zato, da prideš do končnega rezultata: po dveh slojih so nohti zelo lepi in urejeni, sama pa sem dodala še top coat za dodaten lesk in zaščito.

Od vseh pripomočkov, ki jih imam za lepoto, je to eden od najboljših. Najdete ga ekskluzivno v dm, kar se mi zdi res super in tudi zelo priročno.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.