Max Marina interpretacija Riviere

Riviera. Lepe plaže, ok, ne ravno brezhibne, francoske ženske (vedno šik), temno modra in bela, rdeča šminka, veter v laseh in občutek, da si vedno na dopustu. Je tudi za vas francoska Riviera vse to? Max Mara se s tem konceptom zelo strinja in nam ponuja novo, spomladansko kolekcijo, posvečeno prav dopustu. V resnici se vmes znajdejo tudi druge barve, kot denimo royal blue in rumena, a načeloma gre za kolekcijo, ki vsebuje res veliko klasičnih, mornarskih elementov, prav tistih, ki ne gredo nikoli iz mode, kar nam je seveda všeč. Italijanska znamka, ki je tudi pri nas zelo priljubljena in prepoznavna, stavi na ženstvenost in na možnost dopusta, ki se bo vsekakor zgodila.

Kolekcija se sprehaja med temno modro in belo, veliko je preprostih akcentov, od kavbojk do jeans jakne, od midi obleke do blazerja; kot običajno so se pri znamki odločili predvsem za elementarne kose, ki od nekdaj zaznamujejo Max Marino žensko. Garderobo lahko nadgradimo z nakitom in posebnimi čevlji, lahko pa tudi ostane gola in prav takšna, kot je: preprosta. Materiali so bombaž, lan in nekaj lahkega voila, v novi kolekciji pa najdete tudi nekoliko večje torbe za vsak dan ali pa za takrat, ko greste kam za vikend in nujno potrebujete tudi knjigo.

Enostavna pomlad, ki pa nosi v sebi zelo šik in preprosto noto, kar je ljubiteljicam te znamke tudi všeč.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.