Oprijete hlače niso out

Generacija Z je s skupnimi močmi skinny, oprijete hlače postavila na sam vrh spiska najbolj passe modnih kosov. Že res, da ta hip trendi narekujejo širše modele hlač, ampak ni še čas, da bi svoje skinny hlače zavrgle. Le z nekaj modnimi triki boste še vedno izgledale trendi. Najprej je zelo pomembno, s čim jih boste kombinirale, med obutvijo vladata dva para, ki se zagotovo skrivata v vaših omarah. Na prvem mestu so retro športni copati, ki jih dobite pri različnih znamkah, kot so New Balance, Nike, Adidas in še bi lahko naštevali.

Takoj za športnimi copati so višji bulerji, ki prav tako ostajajo must have med fashionistkami.

Brez vrhnjega kosa pozimi ne gre in k oprijetim hlačam se podajo nekoliko bolj oversized modeli. Stavite na plašč, ki vas bo grel, ta hip so zelo in v pastelnih ali pa bolj živih odtenkih. Vse, ki ljubite športni stil, pa izberite dolgi bomber, prava paša za oči so v vojaško zeleni barvi. Pod te pa lahko oblečete oversized blazer in silhueta vašega telesa bo popolna.

Za piko na i naj poskrbijo pisane nogavice, tukaj je izbor res zanimiv in pester. Od živahnih barv, bleščic do vzorčkov in ostalega. Naj bodo nogavice v odtenku oprave ali pa čisto nasprotje – tako bodo še bolj opazne.

Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.