Trend metuljev za prihajajočo pomlad

Metulji so lepi in skrivnostni, polni simbolike in pomenov ter so metafora, ki predstavlja duhovno ponovno rojstvo, preobrazbo, spremembo, upanje in življenje. Čudovito, a kratko življenje metulja natančno odraža proces duhovne preobrazbe in nas opomni, da je življenje v resnici le trenutek. Nekateri verjamejo, da so metulji glasniki iz duhovnega sveta v fizično kraljestvo ter pošiljajo signale in potrditve, ki nas vodijo skozi življenje. Pravijo, da ko so metulji prisotni okoli nas, je nujno potrebno poslušati intuicijo, saj le tako lahko ujamemo pomembna sporočila iz druge dimenzije.

Za kolekcijo, posvečeno Lunarnemu letu 2022, so se pri Diorju odločili za obilico metuljev, ki krasijo vse kose. Gre za rdeče in rožnate vezene metulje, ki poskrbijo, da je kolekcija naravnost sanjska. Cvetlični tisk okrasi oblačila, torbe, čevlje in dodatke. Lepota narave je vidna tudi na šalih, majicah, puloverjih in supergah. Kratek film prikazuje manekenke v gibanju, obkrožene z metulji in rožami; čudovit prizor, ki ponovno poudarja, kako je narava pomembna za vse nas. Kosi, ki jih je oblikovala kreativna direktorica Maria Grazia Chiuri, so posvečeni sproščenemu slogu.

Dior Lunar year 2022
Dior Lunar year 2022

Metulj je totemska žival in simbol lahkotnosti bivanja ter dviga iz obdobja napetosti, ki prinaša veselje in blaženost, običajno s pomočjo svetlih barv. Vsaka barva ima namreč svoj pomen in poskrbi, da je vsaka vrsta metuljev zelo posebna.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.