Medsezonski čevlji za ta trenutek

Ne vem, kako je z vami, a pri meni je kriza. In ne morem ravno reči, da imam malo čevljev, ker jih imam na pretek, le morda težko izberem prave. Zjutraj me zebe, popoldan mi je vroče, zvečer me spet zebe. Sem pa tudi v obdobju, ko me hlačne nogavice spravijo v obup, zato ostajam bolj pri športnih copatih in molim, da bo kmalu poletje. A kateri so pravzaprav medsezonski čevlji, ki naj bi jih nosile prav zdaj? Izbrala sem štiri modele, ki jih vsekakor imate, zato morda potrebujete le namig, kako jih vključiti v vsakdanje stajlinge.

Gležnjarji

Zdaj že vemo, da so lepi tudi z obleko ali krilom, seveda pa je vse odvisno od modela. Ampak gležnjarji s peto so ravno prava odločitev takrat, ko ne želite biti v balerinkah, hkrati pa bi obule nekaj udobnega. Črni ali rjavi oziroma bež in iz semiša že rahlo dišijo po pomladi in jaz se jih zelo veselim.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Športni copati

V resnici so primerni vedno, sploh pa zdaj, ko bodo dnevi toplejši. Najbrž veste, da so aktualni modeli tisti z grobim podplatom, vendar bi rekla, da so lepi tudi ostali. Od klasičnih visokih do tistih iz platna, v smislu Adidask, ki ne bodo šle nikoli iz mode. Stavite na bele in naj takšne tudi ostanejo. Seveda jih lahko nosite tudi s krilom, sploh dolgim.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Mokasinke

Nisem njihova največja oboževalka, vendar jih imam v električno modri barvi in z živalskim potiskom. So zelo uporabne z jeansom in jih rada nosim. Lahko rečem, da so dobra alternativa balerinkam tudi zato, ker so nekoliko bolj zaprti, torej primernejši za mrzle dni. Všeč so mi v kombinaciji z žametnimi hlačami ali elegantnejšimi hlačami z visokim pasom.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Mules

Od vseh omenjenih sem najmanj za, preprosto zato, ker v mojih očeh niso lepi in zelo podaljšajo nogo. Sicer je stvar okusa, ker sama nosim številko 40 si ravno ne želim priti, pa četudi le optično, do 43. Mules čevlji bodo aktualni tudi z majhno peto, kar še dodatno poskrbi za bizarno podobo, pa vendar … Njihov plus je ta, da jih nataknemo in gremo, potem pa samo upamo, da jih po poti ne zgubimo. Nosimo jih nedvomno s krilom, denimo midi, in z visokim pasom. Mules so ok tudi s kavbojkami.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nekaj od tega lahko torej izberete prav ta hip!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.