Bluze in srajce za vmesno sezono

Bluzo in srajco lahko nosite vedno, samostojno, pa tudi z jeans ali usnjeno jakno, plaščem, blazerjem in pončem. V resnici gre za zelo praktičen kos, ki najbrž pride do izraza prav zdaj, ko počasi zapuščamo zimo in se pripravljamo na višje temperature. Bluze so lahko povsem enostavne in bele, celo moško krojene, lahko pa si omislite kaj s cvetlicami, pikami in črtami; tudi napihnjeni rokavi in globoki V izrezi znajo biti zanimivi. So pa seveda tukaj modeli, ki so aktualni ob vsaki sezoni in nekako živijo mimo vseh trendov. Te se vedno splača imeti. Ne gre pozabiti, da je bluza kos, ki reši marsikatero zagato, dovolj je, da izberemo Mom hlače, kot je to storila Marilyn, dodamo balerinke ali pete in ne bomo zgrešile.

Bela srajca

Torej manj je več, v tem primeru to prav gotovo drži. Bela moška srajca je super ob vsaki priložnosti, je pa zelo odvisno, kako jo interpretiramo. Če jo pustimo samostojno in brez dodatkov, bo delovala bazično in čisto; če želimo nekaj več, ji dodamo kos velikega nakita, morda čipkast nedrček, ki je vsaj deloma viden. Za dobro inspiracijo le poglejte stil, ki ga je imela Audrey, saj je bil mnogokrat sestavljen iz belih srajc in dobre doze šarma. Pač to vedno deluje.

Vir: Pinterest

Oxford srajca

To je tista svetlo modra in še bolj moška od bele, ker je dejansko ukradena iz njegove garderobe. Zakaj je nujna? Ker je odlična alternativa beli, ker lahko ima tanke črte in deluje zelo prefinjeno, ker je zelo lepa s kavbojkami, pa tudi s kratkimi hlačami ali pencil krilom. Princesa Diana jo je nosila celo s kolesarskimi hlačami, ki so zdaj ponovno v modi. Oxford srajca, podobno kot bela, reši vse zagate.

Vir: Pinterest

Srajca na črte

Zelo mi je všeč, ker omogoča veliko interpretacij. Lahko gre za široke ali ozke črte, v črno beli ali modri različici, sicer mi je všeč tudi z rdečimi črtami. Če ste dovolj drzne, potem jo lahko kombinirate z rožami ali krili iz bleščic; vem, drzna kombinacija, vendar zelo dobro deluje in si jo premalokrat privoščimo. Povrh vsega dodajte še salonarje s peto ali kitten heels, ker niso tako slabe, vendar se morate nanje navaditi.

Vir: Pinterest

Srajce s potiski

Gre predvsem za rože in v letošnji pomladi jih bo na pretek. Bluza ali srajca z rožami je vedno dobra investicija in če se že odločite za to fantazijo, potem stavite tudi na boho modele s širokimi rokavi. Lepe so z jeansom, pa tudi z belimi hlačami; poleti jih nosite kar čez kopalke in spet pridejo prav. Tropski potiski, limone, lubenice, rože vseh vrst … Stavite na razigrane podobe poletja in ne boste zgrešile.

Vir: Pinterest

Jeans srajca

Moda nas je naučila, da zna biti tudi jeans na jeans zelo kul. S tem sicer ne gre pretiravati, a kombinacije so prav gotovo zanimive. Jeans srajca je lepa tudi z belim topom na naramnice, zavozlana v sprednjem delu ter z belimi hlačami ali dolgim krilom. Svetla je vsekakor veliko bolj poletna in jo lahko nosite z oprijetimi hlačami.

Vir: Pinterest
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.