Bela čipka, ki noče iz mode

Vedno bo aktualna, srčna, ljubka in zelo elegantna v svoji brezhibnosti. Bela čipka je dodatek, s katerim resnično ne gre zgrešiti in v pričakovanju tople sezone si lahko omislite kar nekaj čipkastih kosov. Če boste šle malo po trgovinah, boste ugotovile, da je takih kosov na pretek: dolge obleke, obleke do kolen, bluze, topi, celo hlače, in aktualna ostaja tudi prosojna čipka, ki nakazuje ženske obline; če je telo v formi, je to vedno zelo lepo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Nekoč smo bile sicer prepričane, da so čipkasti kosi le za posebne ali večerne priložnosti, zdaj vemo, da temu ni tako. Zdi se mi super, da je moda postala glamuroznejša tudi za dnevne prilike, saj je prava škoda, če imamo lepe kose v omari in jih nikoli ne oblečemo. Pozor: isto velja za spodnje perilo, saj je tista “posebna prilika” v resnici že zdaj, zato ne odlašajte in naredite korak v tej smeri. Tudi dolga, čipkasta obleka se mi zdi prava investicija; na prvi pogled lahko deluje nekoliko poročno, v resnici pa ji dodajte usnjene, nizke sandale in malo torbico, pa boste takoj pripravljene za vse priložnosti.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

V poplavi boho stila in super romantičnega vzdušja, ki ga v resnici prinaša prav vsako poletje, je bela čipka prav tisto, kar potrebujemo. Lahko si jo omislite v različici blazerja, ponča ali spomladanskega plašča in seveda je odlična takrat, ko se odločite za mornarski slog, a nekoliko drugače. Lahko rečem, da bela čipka ne zna razočarati in mi je všeč tudi na prefinjenih haljah, ki niso le jutranje, temveč tudi dodatek za na jeans, zelo eleganten in sofisticiran.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Tega v omari ni nikoli preveč, jaz sem že zdaj v iskanju novih modelov in zdi se mi super, da je postala bela čipka tako dosegljiva. Ženske jo prav gotovo potrebujemo.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.