Meghan in Kate: stil čudovitih princesk

Res sem vesela, da lahko pišem o Meghan in Kate, ker ju redno spremljam in se mi zdi, da sta prinesli svež veter v angleško palačo ter poskrbeli, da so se določene pravila porušila ali vsaj postala nekoliko bolj fleksibilna. Toplo pozdravljam njuno energijo, ki te prav zadane in začutiš, kako pripadata drugačni generaciji in znata zato združiti lepo, sodobno, razkošno in preprosto. Seveda se bom ustavila pri modi, a to ni članek, ki ju bo primerjal, saj menim, da ima vsaka svoj stil. Nekaterim je bolj všeč Kate, drugim Meghan, najbrž sta tudi zelo različni ženski, zato so primerjave nesmiselne. Zame je vsaka po svoje čudovita.

Vir: Pinterest

Meghan je za klasiko …

Obožuje Givenchyja in nekako ne posebno komplicira. Zdi se, da je Meghan preprosta ženska, ki stavi predvsem na dobro postavo, jo poudari z enostavnimi linijami in oblekami, ki so načeloma zelo gladke. Je izredno lepa v visokih petah, ker ima ozke gležnje in zelo vitke noge. Enobarvne kreacije, med katerimi imata posebno mesto črna in temno modra, so na njej čudovite, a če dobro pogledamo, gre za obleke, ki jih imamo v omari vse, niso tako izvirne, so pa odlične v kombinaciji z dodatki, kot so visoki salonarji, večje torbe in kakšen lep kos nakita, a spet ne preveč vpadljivega. Če ste pozorne, boste najbrž videle, da uporablja veliko tankih pasov: to je odličen trik, da je postava videti še bolj vitka in hkrati pas doda videzu kanček glamurja in pravo mero elegance.

Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello
Vir: Hello

… in tudi Kate!

Sicer vem, da je za nekatere mace dolgočasna, v resnici pa mislim, da je 100 % primerna za princeso in zelo dobro opravlja to vlogo. Nikoli ni preveč ali premalo urejena, vedno primerna tudi svojim letom, a seveda so dolžine kril in oblek striktno do kolen, kar jo morda včasih naredi nekoliko bolj strogo. Osebno vidim obe, tako Meghan kot Kate, v kratkih jeans hlačah in crop topu, a to je najbrž videz, ki ga prihranita za Williama in Harryja, in tako je tudi prav. Kate je najlepša v svetlih, pastelnih tonih in tako kot Meghan nosi kvadratne izreze, ki lepo poudarijo njeno vitkost ter dolg vrat. Navdušila me je na krstu tretjega otroka, tako nežna in iskreno zadovoljna. In ko pomislim, da je v bistvu že tretjič rodila in je že tako v formi, ji lahko samo zaploskamo, saj vse vemo, kako težko je priti v formo po porodu.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Naslednjič moram nujno napisati zgodbo o klobukih, ki so nujni dodatek njune mode in so prave umetnine na glavi. Do takrat pa že nestrpno čakam na nove in zanimive modne podvige, pa čeprav so zelo klasični!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

3 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.