Stajling dneva: eleganca belega kompleta

Obožujem belo barvo in se v njej zelo dobro počutim. Povrh vsega poskrbi za svežino in ko je zunaj zelo soparno ter vroče, postane tudi pametna rešitev. Ann Taylor pa je ameriška znamka, ki mi je zelo pri srcu, in vsakič, ko sem v ZDA, si privoščim nekaj njenih kosov, ker so nosljivi, elegantni in dejansko mišljeni za žensko. Današnji stajling je prav v tem slogu: komplet, ki ni nujno le komplet, kratke hlače s pentljo, svilena bluza z volančki in mala bombažna jakna v slogu Chanela. Dodala sem bisere, ker sem si prav želela klasike in nekaj pik, ker me vedno spominjajo na Julio Roberts v Čednem dekletu in so mi tudi zato tako ljube. In tukaj je še ena modna zgodba … Tokrat zelo sveža in zelo bela.

Moj stajling je sledeč: hlače, top in jaknica Ann Taylor, torbica Zara, sandali Vicenza, zapestnica Asos, prstani Gold Philosophy, zlata zapestnica Kate Spade.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Tako jakno bi lahko imela v vseh možnih barvnih kombinacij in se je ne bi nikoli naveličala! Coco je bila izjemna vizionarka….

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.