Midi, ozka očala ostajajo IN

V pričakovanju vroče sezone nas tokrat ne navdušujejo le oblačila, temveč nas to pomlad in še veliko bolj to poletje čaka kar zajetno število super modnih in hkrati tudi super opaznih dodatkov. Poleg torbic in obutve, pokrival in pasov v ospredje stopajo tudi očala, tako sončna kot korekcijska, kjer vlada pravi bum odštekanih, kul in vsekakor statement primerkov.

Leonie Hanne

Poleg dejstva, da visoko na lestvici popularnosti ostajajo črna, klasično in zelo damsko obarvana sončna očala, pa hkrati prav tako še vedno obožujemo tista mini in midi, ozka očalca. Slednja znova prihajajo v pisanih, intenzivnih in pastelnih tonih pink, zelene, modre in vijolične, sploh so popularni v svetlih okvirjih ter so zato pogosto fokus naše celotne podobe. Ta je v takšnem primeru retro navdihnjena, še posebej v slogu preteklih sedemdesetih in devetdesetih.

Leonie Hanne
Leonie Hanne
Camila Coelho

In kakšne outfite poleg mini očal narekujejo tokratni trendi? Večkrat jih zasledimo v družbi oversize kostimov ali širokih kavbojk s supergami, kjer v obeh primerih dodamo crop top. Zelo lepo se podajo tudi oblekam, predvsem tistim ozkim in dolgim, nenazadnje pa so skoraj obvezna pri vseh denim kosih, sploh pa pri jeans kombinezonu in denim jakni.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.