Millie Bobby Brown: nova mlada stilska ikona

Vsi, ki na Netflixu spremljate serijo Stranger Things, verjetno že poznate ime Millie Bobby Brown. Gre za mlado igralko, ki šteje komaj 15 let, a je s svojo vlogo v prej omenjeni seriji vzbudila veliko zanimanja s svojim igranjem pa tudi videzom, ki vedno navdušuje. Millie prihaja iz Velike Britanije, rodila pa se je v Španiji in prihaja z družine štirih otrok. Ne glede na njena rosna leta, igralka brez dvoma velja za stilsko ikono svoje generacije. Njen ulični slog je izredno razgiban; največkrat jo lahko vidimo modnih kosih minimalističnega kroja. Med barvami se drži črne, bele in rožnate. Must have bolj urbane mode so črni gležnjarji s srednje visoko peto, ki so kot nalašč za petnajstletnico.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Tudi na rdečih preprogah Millie vedno blesti kot prava veteranka. Največkrat poseže po dolgih toaletah, ki lepo poudarijo njeno drobno postavo. Tudi na svečanih dogodkih prevladujejo prej omenjene barve, modni detajl, ki največkrat spremlja njeno modno izbiro, pa so razgaljena ramena. Vzorčki so tudi stalnica, ki ji vsekakor pristajajo. Igralka se drži pravila manj je več in pri izbiri modnih dodatkov nikoli ne pretirava.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Če je njena modna izbira velikokrat varna, je na področju izbire make-upa in pričeske drugačna zgodba. Millie rada eksperimentira z različnimi videzi; intenzivni odtenki ji niso tuji; od modre, oranžne, pink do zlate – njene oči vedno izstopajo. Tudi eyeliner je tisto skrito orožje, ki ga igralka nosi izredno dobro. Na začetku svoje kariere je bila Millie kar omejena glede izbire pričeske, saj so ji za vlogo v seriji pobrili glavo. Sedaj, ko so ji lasje zrasli, jo lahko vidimo s spuščenimi kodrastimi lasmi, pa tudi spetimi pričeskami, ki lepo poudarijo njen obraz. Velikokrat svoje lase olepša z modnimi dodatki, kot so rutke, špangice in ostalo.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.