Športno šik tudi v vroči sezoni

Športno eleganten stil je nedvomno eden tistih stilov, ki si ga rade izposodimo ne glede na sezono, vsekakor pa se tudi v tej kategoriji vse pogosteje najdejo modni kosi skozi vse leto. Ni torej skrivnost, da povsem preprosta trenirka že dolgo časa ni več namenjena le prostemu času ter raznoraznim aktivnostim, temveč je v pravih kombinacijah dobra izbira celo v trenutkih, ko mora naš look delovati nekoliko bolj prefinjeno in urejeno. Enako velja za bele superge, pred nedavnim pa so se športno šik stajling zgodbam pridružile še kratke pajkice, ki spominjajo na kolesarske hlače, in zanimive, retro superge, zanemariti pa ne gre niti modnosti športnih crop topov oziroma nedrčkov ter bodijev.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Poletno športen look ponavadi poleg udobnih kratkih hlač zajema že prej omenjena crop top ali bodi, pri katerih pa vsem, ki ostajajo nekoliko bolj zadržane, več kot odlično služijo tudi ohlapne majice brez rokavov. Da vse skupaj ne bi delovalo preveč telovadno, predlagam, da vsega naštetega ne združujemo, torej naj kombinacije ostajajo pomešane z nekaterimi trendi kosi, kot so recimo elegantne kratke hlače, slip top s čipko ali pa top z golimi rameni. Odlično se bodo v tem primeru znašle tudi bleščice, pa vsi elementi poletja, kot so školjke, vrvi in slama, čisto posebno mesto pa v tem primeru pripada dodatkom in nakitu. Ravno s slednjimi namreč dosežemo uravnoteženo mešanico športnega in sofisticiranega, zato ravno tej izbiri namenimo nekoliko več razmisleka.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Super se udobnejšim, casual kosom tako podajo sandali z visoko petko, espadrile oziroma katerikoli statement poletni čevelj, prav tako ne pozabimo na plastenje nakita, velike uhane in/ali opazne ročne ure ter drzna sončna očala, nenazadnje pa za piko na i letos tudi športno šik outfitu dodajmo ženstvenost med lasmi, torej z vsemi že večkrat omenjenimi dodatki, kot so opazne špange, obroči, svileni trakovi in še in še.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.