Pet čudovitih outfitov za ta trenutek

Najraje bi videla, da bi bile vse v oblekah, pastelnih tonih, lepih potiskih, usnjenih sandalih, s torbico iz rafije in razmršeno figo visoko na  glavi. Poletje prikliče v spomin vse te stvari in nas navdušuje tudi zato, ker vročina zahteva preprostost. Za vas sem izbrala pet oufitov, ki si jih lahko omislite takoj in vas ne bodo razočarali. Enostavne kombinacije za te dni, ko črički tako glasno pojejo, da jih je nemogoče ignorirati. No, konec koncev, zakaj bi jih, če je njihova melodija tako čudovita.

Dolga obleka

Prav gotovo drži, da so tovrstne dolžine pozimi nekoliko bolj zahtevne, zato imejte v mislih, da je dolga poletna obleka kos, ki ga boste nosile samo zdaj. Osebno mi je zelo všeč zaradi elegance in romantičnosti in zdi se mi, da zelo lepo pristaja vsem. Kombinirajte jo kar z nizkimi, usnjenimi sandali, poskusite se izogniti plastičnim japonkam, ki so sicer zelo udobne, a primernejše za na plažo.

Vir: Pinterest

Komplet

Danes je tega res na pretek in tovrstni kompleti so še kako dobrodošli. Všeč mi je njihov matchy matchy učinek, ni pa nujno, da je zgornji del crop top. Te fantazije se prav lepo spojijo: pike, rože, črte in še kaj bi se našlo. Vse govori o razigrani topli sezoni, ki poskrbi za dobro voljo in najbrž tudi za kombinacije, ki bi jih drugače težje nosile.

Vir: Pinterest

Poletni potiski

Palme, tropske rože ali sadje. To so potiski tega poletja in res je, da te spravijo v dobro voljo. Upam si trditi, da bi morale imeti v omari vsaj eno tovrstno obleko zato, ker se lepo nosijo. Primerne so za dnevne izhode, lahko si seveda omislite tudi pete, čeprav so s supergami in nizkimi čevlji zelo ljubke. Dolžina naj bo midi, saj tovrstni potiski najbolj pridejo do izraza takrat, ko je kroj obleke nekoliko elegantnejši.

Vir: Pinterest

Crop top in visok pas

Ok, ni za vse, a vseeno imam občutek, da je crop top kos, ki ga lahko nosimo. Vse je v višini hlač, saj ne smejo biti nikakor prenizke, morajo pokriti veliko kože in tako bo tudi crop top bolje izgledal. Predvsem pa se boste ve počutile bolj varno in ga nosile, kot bi bil povsem navadna majica. Super so rokavi z volančki!

Vir: Pinterest

Enostavnost

Enostavnost gre skozi rafijo in bombaž, zato je kombinacija dodatkov s povsem enostavno, poletno obleko, odlična. Včasih so prav bazične stvari tiste, ki najbolj pridejo do izraza. Nizki natikači, preprosta torbica, klobuk, obleka v zmerni dolžini. Tako smo pripravljene za dopust, sprehod po mestu in poletje, ki se je končno pokazalo v vsej svoji lepoti.

Vir: Pinterest

Imejte čudovit dan!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.