Mini petke ostajajo uporabni del modne jeseni

Tako kot marsikateri letošnji trend hladne sezone tudi ta v nas vzbuja mešane občutke. Po eni strani so mini petke v resnici precej nehvaležna obutev, kar zadeva izgled, hkrati pa so tako zelo udobne in preproste za hojo takrat, ko potrebujemo nekoliko več urejenosti. Kakršen koli je že naš odnos do njih, dejstvo je, da se to jesen ne poslavljajo, saj so namreč našle kar visoko mesto med najbolj zaželenimi kosi hladne sezone. Gre za obutev, ki bo odlično dopolnjevala nekatere najbolj odmevne kose naslednjih mesecev, več kot odlično pa se bodo znašle tudi kot poglavitni, statement kos celotnega videza.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Tokrat se pri obutvi nasploh pripravimo na močne in izredno zabavne odtenke in čeprav bodo v modne stajling zgodbe pogosto vstopale tudi povsem bazične in precej bolj umirjene barve, kot so recimo črna, bela, temno rdeča in rjava, pa bodo vendar tiste živahnejše nekako narekovale bolj modne podobe. Tu so kitten petke v rumeni, oranžni, modri in kričeče rdeči, pa tudi v zeleni in pink, ki se bodo super prilagodile nekoliko bolj monokromatskemu videzu, sploh kadar bo govora o kostimu ali kombinezonu. Med modeli zelo zaželene ostajajo mules petke, gležnjarji in seveda visoki škornji, mini petke pa se dobro znajdejo tudi med salonarji in letošnjo jesen celo med sandali, ki jih lahko nosimo z zanimivimi najlonkami.

 

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

Torej v kolikor se te mesece odločate za nakup novih, modnih mini petk, potem nedvomno priporočam, da izberete eno ali skrajno drugo smer – ali čisto ozke, tanke petke, ki pogosto delujejo zelo retro, ali pa tiste super stabilne, block petke, v katerih je hoja zares enostavna, hkrati pa nekako lepše pristajajo bolj zaprti obutvi, kot so gležnjarji in še bolj škornji.

Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.