Kavbojke na newyorškem tednu mode

Bilo jih je ogromno in vsi so opazili, da so kavbojke dobesedno prevzele ulice! In opazili so tudi, da skinny modelov že skoraj ni več. Juhu, pravim jaz, se mi kdo pridruži? Saj nimam nič proti, skinny je super seksi, a resnici na ljubo je tudi model, ki zahteva kar nekaj potrpežljivsti, in jaz je imam vse manj. Toplo pozdravljam modele z visokim pasom, rahlo krajše, nujno “loose” – torej mehkejše in ne motijo me niti super raztrgani modeli, ker sem se jih navadila, a to seveda ne pomeni, da bi jih sama tudi nosila.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Široko, na zvon, z resicami, temno, a tudi svetlo, mnogokrat s pasom v konjak barvi ter v kombinaciji s seksi bodijem ali blazerjem … To je stil, ki je praktičen in hkrati opazen, všeč mi je zato, ker si ga lahko privoščimo vse.

Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Street style je bil v New Yorku še posebej barvit. Všeč mi je ta občutek svobode in dejstvo, da jesen prinaša barve … Ne vem, kdaj se je zadnjič zgodilo, da je bila hladna sezona tako intenzivna in tako ljubko odbita.

Če ste za dober stil, potem morate imeti, seveda poleg kavbojk, naslednje kose:

  • bluzo
  • blazer
  • pas v konjak barvi
  • usnjeno torbico
  • gležnjarje
Vir: Getty
Vir: Getty
Vir: Getty

Vedno pišem o tem, da je noro lepo, ko smo ženske v oblekah ali krilih, saj smo prav gotovo preveč v hlačah in potem izgubimo svojo ženstvenost. A hkrati moram priznati, da me ti stajlingi načeloma navdušujejo, eni več in drugi manj, ampak te ženske znajo nositi prav vse.

Vir: Getty

Vir: Getty
Vir: Getty

In še to: veliko novih idej sem dobila! Srčno upam, da tudi ve.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.