Prihajajo novi puliji

Marsikdo pravi, da bo puli kos, ki bo najbolj zaznamoval hladnejšo sezono. In dejansko je kos, ki ga celo najraje oblečemo zato, ker tako prijetno greje. Puliji nove generacije so tako tanki, da jih nosimo pod jakno ali blazerjem in niso več tisti ultra debeli, ki si jih nosil samo na smučanju. Tudi barve zahtevajo svoje in v letošnji jeseni so tukaj živahni odtenki, ki prav lepo sobivajo s tradicionalno črno, sivo in temno modro.

Vir: Elle
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Elle
Vir: Pinterest
Vir: Elle

Bel puli je tisti, ki ga morate imeti, nekakšen must have kos, s katerim res ni mogoče zgrešiti. Lep je s kavbojkami in usnjenimi hlačami, lep je pod blazerjem ali v sklopu ženskega kostima. Izberite rebrast material, če želite imeti malo več oprijetosti in možnosti, da ga dejansko nosite pod vrhnjimi kosi. Pozor na perilo: oprijet puli zahteva le nedrček in nič drugega, saj bo v nasprotnem primeru vsega preveč in najbrž je vsem jasno, da nam ni všeč občutek, ki veže.

utek, ki veže.

Vir: Pinterest
Vir: Elle
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Svetujem vam, da pazite na materiale in, v kolikor se le da, se odločite za čim manj sintetike. Dejstvo je, da danes vse delujemo v ambientih, ki so ogrevani, zato je nesmiselno pretiravati s težkimi oblačili ali materiali, ki ne dihajo. Bombaž je tudi dobra izbira, vedno in povsod, plus zna biti ravno prav elastičen. Zelo razkošna sta kašmir in moher, ki pa zahtevata malo več pozornosti pri pranju in vzdrževanju. Če so vam všeč ohlapne oblike, potem si lahko omislite zelo velik, oversized puli; tega nosimo nujno samostojno, torej brez blazerja, saj mora priti do izraza prav njegova ferma.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.