Kljub koncu poletja še vedno trendi bronze videz

Ne glede na poletne make-up trende vedno en videz prevladuje med ostalimi. Bronze, zagorel videz je tisti, po katerem ženske hrepenimo, sploh pa v toplejši sezoni. Ta bo zaželen tudi v jesenskem in zimskem času kljub temu, da je zagorela polt že zdavnaj zbledela. Tega lahko ustvarimo z le nekaj make-up triki, ki so izredno enostavni, in seveda dobro kozmetiko. Zagorel videz najlažje ustvarimo s pomočjo dobrega bronzerja ali paletke za contouring. S pomočjo čopiča (če gre za bronzer v prahu) poudarite ličnice, zgornji del čela ter spodnji rob čeljusti. Pri nanašanju bodite pozorne, da so linije skoraj nevidne, videz naj izgleda čim bolj naravno. Če imate raje kremna ličila, si omislite bronzer za senčenje v stiku, ki se tudi lažje zlije z vašo poltjo. Pri izbiri popolnega odtenka ne pretiravajte, temnejši kot je bronzer, težje boste zabrisali linije.

Prabal Gurung jesen 2019
MAC
Pinterest
bareMinerals

Drugi make-up detajl, ki pristaja zagoreli kože in doda tisto piko na i videzu, pa so zlato obarvane oči. Te so bile zelo prisotne na modnih brveh za jesen in zimo 2019-20 pri različnih modnih hišah, kot so na primer Michael Kors, Civldini in LaQuan Smith. Pri nanašanju zlatih senčk pa se lahko poigrate z različnimi videzi; od bolj naravnih do bolj intenzivnih. Za vsak dan nanesite zlato senčilo na sredino veke in v hipu bodo vaše oči bolj odprte. Nanesete pa ga lahko tudi v kombinaciji z rjavimi senčili. Za dramatičen videz pa naj bo vaš cateye videz poudarjen in ne pozabite na eyeliner, ki bo naredil oči če bolj prodorne. Še en trik, ki doda zanimiv pečat make-upu, zlato senčilo nanesite tako, kot bi to storile z eyelinerjem, in le-tega zabrišete. K tovrstnemu make-up videzu pristajajo nude obarvane ustnice in lepo urejene obrvi. Ne pozabite na obilico maskare, brez katere noben videz ni popoln.

Glowsly
Maybelline
Pinterest
Zoeva
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.