Pulover s kapuco več kot le športni kos

Nekatere ga sovražijo, spet druge ga bi najraje nosile vsak dan, za mnoge pa to ostaja le kos, ki pride prav ob športnih dejavnostih, doma ali med sprehodom v naravi. Kakorkoli že, dejstvo je, da pulover s kapuco tudi to jesen dobiva nove modne razsežnosti, ki močno presegajo meje športnega videza. V kombinaciji s krilom in blazerjem smo ga videvale že lani, medtem ko tokrat stopa še v nekatere novejše, a hkrati tudi bolj retro vode. Dokaz slednjemu pa niso le neštete kombinacije z njim, temveč tudi izbrane barve, potiski in nenazadnje materiali.

Street Style
Street Style
Street Style
Street Style

Pulover s kapuco te mesece nekako spominja predvsem na kos, ki smo ga potegnile iz svoje preteklosti, predvsem iz devetdesetih. Tu so povsem umirjeni toni, kot recimo bež, nude, siva in podobni, pa vendar so tu tudi izjemno divje, pop ali sanjave, pastelne barve, vse od zelene, rdeče pa do divje vijolične in pink. Še vedno se odlično podajo suknjiču oziroma kostimu, lahko si čezenj nadenemo kul trenč, izredno IN pa bomo v primeru, ko bomo pulover kombinirale z usnjem. Slednjega vključimo med hlače, mini in midi krila ter visoke škornje, v usnju pa si lahko celo omislimo srajce in trenče, ki nekako nadgrajujejo sicer zelo športni izgled tovrstnega kosa.

Kenzo
Gucci
Balenciaga
Alex Mill

Predlagam, da ta udoben kos letošnjo hladno sezono začinimo z nekaterimi preostalimi trendi, sploh bo dobro deloval poleg širokih hlač, karo krila ali celo zraven kratkih hlač, ki kljub nižjim temperaturam, nekako na modni sceni ohranjajo svojo popularnost, sploh takrat, ko jim dodamo must have gležnjarje ali škornje. V kolikor ciljamo na kanček več elegance, potem obujmo visoke, tanke petke, ko pa si bomo zaželele več casual športnosti, bodo prav prišle tudi povsem klasične bele superge in prostorna bomber jakna.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.