Mini sončna očala zamenjala veliko bolj nosljiva

Lansko leto so fashionistke prisegale na mini sončna očala, ki so bila brez dvoma izredno trendi, a ne kaj praktična. To jesen in zimo pa modne smernice napovedujejo nekaj trendov na področju sončnih očal, ki so veliko bolj nosljivi. Prvi trend se osredotoča na barve in črno barvo je zamenjala rjava tudi na tem področju. Tukaj pridejo v poštev različne nianse od temno rjave do svetle, zanimivi so tudi okvirji, ki imajo različne vzorčke, kot so na primer živalski. Drugi odtenek, ki prevladuje med trendi sončnimi očali, je rumen, ki je prijetna popestritev. V večini primerov so leče obarvane in okvir v metalnem ali nevtralnem odtenku. Tovrstna očala bodo zagotovo pustila vtis.

vir: Pinterest
Fendi
vir: Pinterest
vir: Pinterest
Stella McCartney

Med oblikami pa prevladuje nekoliko bolj retro okvir, ki je že kar nekaj časa prisoten na modni sceni. Cat-eye sončna očala dodajo retro noto videzu in ta lahko najdete pri večjih prestižnih modnih oblikovalcih ali pa tudi pri bolj dostopnih. Ta pristajajo različnim oblikam obraza, a nekako najbolj na ovalno, podolgovato in srčasto. Še en retro okvir lahko najdemo, ki je ponovno pravi modni hit, in sicer okrogel. Must have v različnih velikostih, a zares modne boste v večji, oversized različici brez okvirja in v prej omenjenih barvah.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Miu Miu
vir: Pinterest
Loewe

Pa še trend za vse srakice po duši, ki imate rade vse, kar se blešči. Modni detajli na sončnih očalih bodo še kako IN. Perlice, kristalčki in ostali okrasni kamni bodo poskrbeli za tisti x fakor. Statement kos, ki je izbira vseh, ki si upate biti v centru pozornosti. Najprej poiščite okvir, ki vam najbolj pristaja in nato poiščite modele, ki imajo zanimiv dodatek prej omenjenih modnih detajlov. V tem primeru se lahko res pozabavate z izbiro.

vir: Pinterest
Free People
vir: Pinterest
Gucci
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.