Kombinezoni za vsak dan

Kombinezoni so nekako eden tistih kosov, ki smo ga sprejele v svojo garderobo ne glede na tekočo sezono. To je zagotovo oblačilo, ki nudi udobnost in je hkrati super preprosto za kombiniranje s preostalimi trendi, saj so za dober dnevni ali večerni look dovolj že kul čevlji, opazna torbica, pas in/ali zanimiv nakit. To jesen torej kombinezoni sodijo predvsem na casual ulice, v denim ali podobnem materialu, medtem ko na primer žamet tudi v tem primeru ostaja čudovit element večerne toalete.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Salvatore Ferragamo

Vsakdanji kombinezoni ta hip delujejo precej retro, močno so prisotni moški kroji, pa tudi barve v sebi nosijo veliko samozavesti in drznosti. Tu so kosi v vojaško oziroma kaki zeleni, črni in beli, dobra naložba bo zopet rjava barva, pa tudi modri in rdeči se ne gre odreči. Za vse, ki hrepenite po vpadljivosti, so na voljo celo modni kombinezoni v rumeni in oranžni, medtem ko bosta romantiko tudi tokrat ohranjali noti kožne in pink barve. Casual kombinezoni te mesece nudijo veliko prostornosti, saj pogosto delujejo oversize, medtem ko jih krasijo visok, poudarjen pas, veliki žepi in zanimivi dodatki na hlačnicah. Čisto poseben poudarek pa nedvomno pripada usnjenim primerkom, ki so svoje mesto tokrat našli v samem vrhu modnih zapovedi.

Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

Kombinezon je torej še eden tistih kosov, ki jih fashionistke vse pogosteje nosijo v družbi visokih, retro škornjev, grobih gležnjarjev ali daddy superg. Za več nežnosti se obrnimo na obutev s tanko petko, morda mules petke, salonarje ali celo retro sandale, a seveda z dodatkom toplih nogavičk oziroma najlonk. Popularen stajling ostaja tisti s tanjšim pulijem, zgrešile pa čez dan ne bomo niti z dolgimi pleteninami, zanimivo, odštekano jakno in/ali razkošno, boho bluzo.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.