Čudovite in negovalne barvne maske za lase

Poleg tega, da sem obsedena z maskami za obraz, so mi zelo všeč tudi tiste za lase. Moji lasje so namreč zelo zahtevni in jih zato redno negujem v salonu Hairspa v Ljubljani. Prepustim se Sanji ali Borisu in vem, da bo rezultat brezhiben. Prejšnji teden sem imela kar nekaj pomembnih dogodkov, med njimi Femme Fatale in Elle Style Awards. K njim sem šla z željo, da me uredijo, kar se je seveda zgodilo, pa še novo barvo sem dobila.

Moroccanoil
Moroccanoil
Moroccanoil

Ni skrivnost, da sem že vrsto let zvesta uporabnica proizvodov Moroccanoil. S pomočjo olja in mask sem si popravila lase, prav tako uporabljam druge produkte, ki me zelo navdušujejo. Šampon za hidratacijo, lak za lase, suhi šampon (ta je pravi must have). Zdaj pa so prispele še barvane maske v zelo zanimivih odtenkih, od roza do vijolične, od blond in srebrne do čokoladne. Priznam, da me je vijolična zelo mikala (zanimivo, kajne?) Sicer je Sanja predlagala kar električno zelen, a zdelo se mi je, da me doma ne bi prepoznali), vendar bi za dober učinek potrebovala svetlejšo, svojo barvo. Ker sem po naravi temna, smo se odločili za čokoladno.

Moroccanoil
Moroccanoil
Moroccanoil

Povem vam, da sem zelo zadovoljna! Maska deluje negovalno in se je sprala po četrtem pranju. Lase je pustila zelo mehke, dišeče, zdrave in voljne. Občutek, da so prav dobro nahranjeni, kar se je poznalo tudi na volumnu. In tudi odtenek, kljub temu, da je rjav, je v resnici poseben, saj je v tej zimi veliko čokoladnih odtenkov, ki so izredno topli in lepi. Z novo barvo, ki je malo odstopala od moje, pravzaprav bi rekla, da jo je le zelo osvežila, sem bila super zadovoljna.

Moroccanoil
Moroccanoil

Če si torej želite nekaj novega in ne dolgoročnega, hkrati produkt, ki bo prijazen za lase in jih nikakor ne bo poškodoval, potem so nove barvne maske Moroccanoil prava izbira.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.