Kako biti elegantne tudi v hlačah

Klasika, a ne nujno s petami

Jasno je, da namigujem na superge, saj jih danes nosimo vse. In prav pred kratkim sem se pogovarjala s prijateljico, ki mi je rekla, da za športne copate ni želela niti slišati, dokler jih ni obula. In potem je ugotovila, da je nova generacija modelov res drugačna od stare ter primerna celo za elegantne kostime. Lahko pa izberete tudi nizke bulerje, balerinke, slip on copate in še kaj bi se našlo. Seveda so pete vedno odlična izbira, vendar ne edina.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Moške tkanine

Predvsem tartan vzorec, torej karo vzorec, ki je v hladnejši sezoni na prestolu. Te moške tkanine so izredno lepe za hlače. Lahko se odločite prav za kostim, ki je zdaj zelo v modi, ali le za hlače, nujno široke, nujno z visokim pasom, glede dolžine pa je izbira vaša. Če so krajše, je morda kar dobro, da se potem odločite za pete.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Kanček roza

Ker je ta barva zelo ženstvena in zelo hvaležna, o tem ni dvoma. Imejte torej v mislih, da četudi niste ravno “roza ženske”, si lahko omislite takšen kos, ker ga boste tudi nosile. Kombinirajte s črno, bež, temno modro, belo. Lahko pa ste tudi prav vse odete v roza barvo, kar morda ni ravno za vsak dan, zna pa biti zelo lepo.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Rož ni nikoli dovolj

Moda nas uči, da so rože zelo v modi in me jih obožujemo. Razlog je zelo preprost: dobro delujejo in so vedno noro sveže. Če ste za hlače z rožami, potem naj bo zgornji del čim bolj navadna bela bluza. V tem primeru sem za pete, ker bodo podaljšale figuro in vas naredile vitkejše. Širši modeli hlač so zanimivi, niso pa za vse, saj delujejo malo flower power in to je slog, ki ni všeč vsem. Najbrž je kar dobro, če najdete zlato sredino.

Vir: Pinterest
Vir: Vogue
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.