Minimalistični sandali s petko vseh višin

Pa smo le dočakali vroče, sončne dni, ko jakne skoraj niso več potrebne, medtem ko naše noge končno počivajo v sandalih. Slednji se bodo to poletje še kako zgledovali po preteklosti, retro stil pa jim bo podaril predvsem minimalizem po eni ter razkošje in glamur po drugi strani. Se spomnite modelov s paščki in vrvicami? No, ravno takšni bodo sandali naslednjih mesecev, precej bazični, z drobnimi prevezi in petkami vseh višin, od tistih najbolj nizkih, pa vse do super visokih in zato tudi zelo zahtevnih. Pravzaprav pa bomo verjetno še najpogosteje na nogah zasledile prav tiste vmesne, midi višine, v katerih je, po pravici povedano, naš korak nekoliko lažji, naša noga pa vseeno zelo elegantna.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest
Pinterest

V kolikor prisegate na udobje ne glede na sezono, potem so za vas kot naročeni sandali z nekoliko dvignjenim, ravnim podplatom, ki jih zgolj nataknemo, njihova prednost pa so tudi širše dimenzije, ki se lepo prilegajo vsem oblikam stopala. V kolikor pri tem ciljate na modnost, potem letos izbirajte modele z logom, s širokimi paščki in zaponko, kot dekorativnim detajlom.

Vetements
Fendi
Jennifer Chamandi
Saint Laurent
Christian Louboutin

Mini in midi petke so na voljo v skoraj vseh širinah, od čisto tankih pa vse do block pet, predvsem pa so zadetek v polno minimalistično oblikovani sandali s petko nenavadnih oblik. Nenazadnje ne pozabimo še na najbolj elegantno obutev poletja, torej sandale z visoko petko. Slednji to poletje, kot sem že večkrat omenila v prejšnjih tematikah, najraje nosijo povsem klasično podobo, torej drobne, ozke paščke, ki jih lepo ovijemo kar visoko okoli gležnja. Ob tem ni potrebnega kiča, saj so dovolj že samostojne barve, kot na primer odtenki rjave in nude ter seveda bazični črna in bela. Gre za odličen in povsem nezahteven dodatek, ki se dobro prilega skoraj vsej zapovedani poletni garderobi.

Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.