V trendu ta hip: gola ramena

Gola ramena!!! Prav tako, s tremi klicaji, ker je to najbolj aktualen trend tega poletja in seveda nam ne bo ušel. Nikakor, tudi zato, ker so gola ramena noro seksi in nosljiva, če pa niste ravno za obleke, se še vedno lahko odločite za bluze in tope, saj jih bo na pretek. Dolge obleke so seveda kos, ki si ga lahko privoščimo vse, zelo podobno pa velja za bluze, denimo z napihnjenimi rokavi in pravo mero čipke, in super bo čez nekaj tednov, ko bodo ramena rahlo zagorela. Dodajte nekaj bleščic in ste zmagovalke!

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če imate zelo široka ramena, potem ta slog ni za vas. Topi bi namreč samo poudarili širino, zato je veliko bolje, če se odločite za kaj drugega, kot je denimo izrez na V. Za vse ostale, ki pa se odločite za ta slog je tako, da lahko stavite tudi na eno golo ramo. Asimetrije so prav tako dobrodošle in jih boste našle povsod. Če pa imate srečo in ste dovolj vitke za to, da se vidi ključnica, no, strokovnjaki pravijo, da je to eden izmed najbolj seksi delov ženskega telesa.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Še en kos me zelo navdušuje in ima gola ramena: kombinezon. Lahko je kratek ali dolg, ta kroj prav lepo poudari njegovo uporabnost in mu omogoča, da se hitro ter s pravimi dodatki spremeni v večeren kos. Vedno pazite na perilo, saj ta izrez zahteva nedrčke brez naramnic, nikakor pa ne tistih, ki imajo silikonske in so, češ, prosojne. Saj nisem niti prepričana, da jih še prodajajo, a napišem za vsak slučaj! Najbolje je, da pri perilu stavite na nude barvo, ker jo boste nosili pod črno in belo, kar je super.

Vir: Pinterest

Trend golih ramen je zelo ženstven, poskrbi za lepo silhueto in spremeni povsem enostavno, bombažno oblekico v nekaj edinstvenega.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.