Mladi modni ikoni: Alice Pagani in Benedetta Porcaroli

Ljubitelji Netflix serije Baby zagotovo imeni Alice Pagani in Benedetta Porcaroli že poznate. Mladi italijanski igralki sta pustili svoj pečat na različnih področjih in brez dvoma tudi na modnem, ki jima kljub rosnim letom ni tuj. Alice šteje komaj dvaintrideset let in se lahko pohvali z različnimi igralskimi projekti, napisala je tudi knjigo in skupaj z igralcem Nicholasom Houltom vodila kampanjo Emporio Armani za parfum. Njen modni slog je izredno drzen, največkrat jo lahko vidimo v temnejših odtenkih in krajših oblekah. Inspiracijo črpa iz punk-rock sloga oblačenja s poudarkom na brezčasnih kosih. Črni lasje odlično krasijo njeno svetlo polt in krajša pričeska s franžami je ena izmed najbolj zaželenih med različnimi generacijami.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ob bok Alice se lahko postavi Benedetta Porcaroli, ki je njena soigralka v seriji in je ravno po vlogi Chiare Altieri zaslovela. Njen modni slog je izredno mladosten, trendi in Benedetta si zares upa preizkusiti različna oblačila. Rada meša vzorce in barve ter različne teksture, zato ni nič čudnega, da so jo pri modni hiši Gucci povabili k sodelovanju. Pri lepotnem videzu se igralka rada drži pravila manj je več in tako posega po zelo naravnih make-up videzih. Enaka zgodba je pri izbiri pričeske, saj jo lahko največkrat vidimo z naravnimi, valovitimi kodri.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Alice Pagani in Benedetta Porcaroli sta si med seboj izredno različni in njun slog je kot dan in noč, a ravno to ju dela tako zelo zanimivi za cel svet. Sigurno lahko pri vsaki črpamo nekaj inspiracije, pri Alice drznost in Benedetti kreativo. Če si še niste pogledali serije Baby na Netflixu, vam jo toplo priporočam, o igralkah ter mladih modnih ikonah pa bomo zagotovo še veliko slišali.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.