Neverjetna Helena, pri 52 letih v perilu kar doma

Ko je Helena Christensen, nekdanja vrhunska danska manekenka, prvič stopila pred objektiv, je svet utihnil. Rahlo temnejša polt in neverjetno zelene oči so izgledale kot z Marsa. Lepa je premalo, skoraj nerealna in vsekakor ne brezhibna kot Cindy, a dejansko edinstvena. Vedno pomislim, da bo ta generacija žensk v naši domišljiji za vekomaj živa, zato se mi skoraj ne zdi nič čudnega, da so lahko te lepotice, danes vse 50+, še v kopalkah, perilu ali mini krilu in izgledajo, da padeš dol. Helena je sicer danes zelo uspešna fotografinja in zanimivo, da se je za serijo fotografij, narejenih za linijo spodnjega perila Coco de Mer, kar sama postavila pred objektiv, v svojem domu, in se tudi fotografirala.

Helena Christensen za Coco de Mer

Poleg tega, da na slikah občudujemo lepo Heleno, je tukaj tudi njeno stanovanje v New Yorku, saj se je danska lepotica ovekovečila v kopalnici, dnevni sobi in spalnici. V 90. letih je bila Helena, ki ima danes 21-letnega sina, na vrhuncu slave; skupaj z Lindo Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson in Claudio Schiffer je zapisala zelo zanimivo poglavje v zgodovini mode, ki ga ne bomo pozabili. Tudi takrat, kot danes, je bilo tako, da si se ob njihovem prihodu na modno brv težko osredotočil na obleke, saj je bila njihova karizma resnično premočna. Meni se to še vedno dogaja: na slikah vidim njo in ne perila.

Helena Christensen za Coco de Mer

Če pa temu dodam, da Helena danes šteje 52 let, no, kapo dol, za to čudovito mamo, manekenko, fotografinjo, poslovno žensko. Lepo jo je gledati.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.