Stajling dneva: enostavno za vsak dan

Drage bralke in čudovite ženske,

to je zadnji junijski ponedeljek in zdi se mi skoraj nemogoče, da smo le prišle do poletja. Včasih prav s težkim srcem razmišljam o mesecih, ki so za nami, in s prav tako težkim srcem me misli katapultirajo v prihodnost, za katero lahko samo rečem, da srčno upam, da si bomo zdaj znali narisati in pričarati boljše dni. Ampak da, ostajam tukaj in zdaj, kar je edino pametno, te dni uživam v vročini in sem v pričakovanju prvega plavanja, kar se še ni zgodilo, a le zato, ker sem vsak dan ujeta v delu in potem, preprosto, ne uspem. Ampak, kaj vem, v sebi sem srečna in mirna, všeč mi je, da so dnevi daljši, topli in z modrim nebom, včeraj smo se s prijateljicami pogovarjale o tem, da so se na obalo vrnile kresničke! Kako lepo … svetloba je vedno dober znak, kajne?

Objem, in bodite dobro.

Danes nekaj super enostavnega in za vsak dan. Ko sem skupaj sestavila kose, sem se videla na dopustu in točno vem, v katerem kraju. Moška srajca s črtami je v moji omari kos, ki se mnogokrat ponavlja in zdi se mi super, da jo lahko nosiš 365 dni v letu, poleti tudi z zavihanimi rokavi. In potem bele kavbojke, te so res stare, ampak jih imam najraje, tudi zaradi čipke v spodnjem delu. Dodala sem nove Lagerfeldove špagarice, ker so dišale po Parizu, in cekar s pentljo, prav stil za vse dni, ki še pridejo, in za lepo, mirno poletje.

Moj stajling je sledeč: hlače Ann Taylor, srajca in zapestnica JCrew, špagarice Karl Lagerfeld, torba SOliver Black Label, prstan z zvezdo Isabel Marant, prstan z muco Nach.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

5 komentarjev
    1. P. S. Danes je prispela Tom Tailor oblekca – ne morem ti povedat, kako sem ti hvaležna! Prečudovita je, sploh material!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.