Moč miru v Citycentru Celje

Od nekdaj sem občudovala neverjetno ekipo ustvarjalcev in kreativcev, ki v Citycentru v Celju ustvarjajo čudovito modno zgodbo. Slednja je bila pri njih prav tradicionalen dogodek, posvečen modi, lepoti, glasbi, petju, baletu in trendom, ki se je žal med pandemijo ustavil. No, saj se je vse. A zanimivo, tik preden so zaprli vse, bi se morala zgoditi revija, ki se je potem premierno odvila prejšnji teden, z naslovom Moč miru. In vsem se je zdelo, da se je čas po svoje ustavil. Kako lep naslov za ta trenutek zgodovine, ko so naše usode tako noro prepletene in je negotovost že skozi v zraku.

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

A v Citycentru to obvladajo in ko so se luči na modni pisti prižgale, se je zrak napolnil z zvoki orkestra, glasba v živo je poskrbela za čarovnijo in spektakel se je začel. Dress code: bela. Barva novih začetkov, barva čistosti, neokrnjenosti in elegance, kot bel list papirja, ki samo čaka na našo zgodbo. Kakšne besede bomo zapisali in kakšno zgodbo bomo sestavili, je le odločitev posameznika. Glavno sporočilo letošnje modne zgodbe, ki je predstavila aktualne modne smernice in pestro ponudbo blagovnih znamk, ki jih ponujajo v celjskem Citycentru, je subtilnost, ženstvenost, belina. V magično modno zgodbo lepote in spektakla »moč miru« so gledalce popeljala številna znana imena iz sveta mode, glasbe in zabave. Osrednjo vlogo je imela pevka Maja Keuc – Amaya ob spremljavi posebej izbrane zasedbe simfoničnega orkestra pod taktirko dirigenta Matjaža Brežnika in osmih spremljajočih pevk, ki jih je vodila vsestranska glasbenica Karin Zemljič.

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed

Tako se je zaključil še en modni spektakel, ki smo se ga vsi neskončno veselili. Ekipi pa čestitke, kot vedno, za ustvarjalnost, izvirnost, trud in ljubezen, ker brez tega pač ne gre.

Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.