Moda za ženske z oblinami: sem, kar sem

Ashley Graham, čudovita manekenka z oblinami, je postala obraz znamke Violeta by Mango, ki je namenjena ženskam z močnejšo postavo. Žal je pri nas ne boste našli, ker pa ponuja izredno lepe modne kombinacije, vam jo vseeno predstavljam, saj jo lahko naročite prek spleta ali pa vsaj dobite kakšen dober navdih. Slogan kolekcije je I Am What I Am, in že ime pove, da želijo pri Mangu povedati, da so vse ženske lepe in morajo biti samozavestne, ne glede na postavo ali odvečne kilograme. V času, ko je postala moda tako dostopna in blizu potrošniku, je že tako, da se lahko vsaka izmed nas dobro obleče, za kar ne potrebujemo veliko denarja, le dober okus in smisel za estetiko.

Ashley Graham

Znamka je nastala leta 2014 in v hipu doživela ogromen uspeh. Ponuja konfekcijske številke od 42 do 54 in zelo dober stil. Oblačila so lahko za prosti čas, za v službo ali večerne trenutke, veliko je različnih kombinacij in vsaka je zanimiva, predvsem pa dobro strukturirana. Če imajo ženske z oblinami tudi karizmo, potem je tako, da postanejo obline adut in ne ovira. Zavedanje samega sebe in dejstvo, da je žensko telo lepo, četudi ni vitko in brezhibno, je vsekakor korak na pravo pot. Vse se obremenjujemo z odvečnimi kilogrami in nedvomno živimo v času, ko nam ponujajo samo vitka in rosno mlada telesa. Moda je bila vedno takšna: malo diskriminatorna in ne ravno na strani tistih, ki niso narejeni po modnih standardih. Pa vendar … Živimo v času, ko se moda rodi predvsem na ulicah in ulice premorejo vse, ne samo brezhibnih in visokih manekenk.

Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango

V kolekciji je jasno, da odigrajo vrhnji kosi zelo pomembno vlogo. Nasploh je tako, da morate nanje staviti in odšteti malo več denarja za denimo dober plašč ali jakno. Vzorci in živalski potiski niso prepovedani, vendar jih dobro dozirajte. Pri Ashley je tako, da je izredno vpadljiva ženska, ki si lahko privošči praktično vse; če tudi ve živite v tem slogu, potem je vse na svojem mestu, če pa želite biti nekoliko manj opažene, izberite le en kos, ki je bolj vpadljiv in ga kombinirajte z elegantno garderobo. Ne pretiravajte z barvami in če se le da, nosite pete. Lahko si privoščite prav vse trende te sezone: žamet, karo vzorec, bele bluze, kavbojke, če je prilagojeno vaši postavi, potem bo tudi lepo.

Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango

In še nekaj. Imate vsekakor lep dekolte, zato ga, prosim, poudarite! Vsaka nima te možnosti (denimo jaz, pri številki dve lahko delam prevale, a če ni, pač ni), dekolte pa je zelo lep in ženstven del telesa; to ne pomeni, da boste nosile globoke dekolteje in vse oprijeto, prej bi rekla, da izberite pravo perilo in poskrbite, da so vse obline na pravem mestu. Koncept lepote se neprestano spreminja; če pogledate misice v petdesetih letih bi zdaj rekle, da so bile debele. Vmes smo doživele še Twiggy in vse manekenke, ki hodijo po svetu kot vesolke. Tudi zanj je dovolj prostora tako, kot za ostale. In ne pozabite, da moramo dejansko biti ponosne za vse, kar smo, ker smo edinstvene in res je, imamo mnogo napak, a kdo jih v resnici nima? Pa še nekaj kosov, ki so mi zelo všeč in dejansko tvorijo dober stil:

Violeta by Mango
Violeta by Mango

Violeta by Mango
Violeta by Mango
Violeta by Mango

PS: kolekcijo najdete tukaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.