Glamurozni make-up videzi z bleščicami

Lepotne jesenske in zimske smernice ponujajo nekaj čisto za vsakogar. Od naravnih videzov, ki vključujejo brezhibno, enakomerno polt in neopazen očesni make-up, do bolj ekstravagantnih, opaznih lepotnih trendov. Med te spadajo tudi bleščice, ki navdušujejo vse srakice po duši, pri katerih ne velja pravilo manj je več. Torej sedaj je čas, da se poigrate z različnimi make-up videzi, ki vsebujejo bleščice, in tukaj so ideje, ki jih lahko uporabite za posebne priložnosti ali pa kar tako. Pri make-up barvnih kombinacijah vladajo toplejši toni; najbolj zaželeni so bordo odtenki rdeče, ki pristajajo vsem barvam polti. Če ima vaša koža topel podton, poiščite bordo odtenek, ki meji na oranžkasto barvo. Vse, ki imate hladnega, pa bordo odtenke, ki mejijo na bolj vijolično. Videzu lahko dodate tudi rose-gold bleščice, ki zelo lepo povežejo tople rdeče odtenke. Pika na i je brez dvoma dobra maskara v črnem odtenku in eyeliner, ki bo naredil videz še bolj dramatičen.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest
vir: Pinterest

S poigravanjem z bleščicami ne smemo pozabiti na zlata senčila. Velik plus tovrstnega zlatega videza je, da jih kombinirate z nevtralnimi rjavimi zemeljskimi toni in s pomočjo teh lahko naredite videz bolj naraven ali pa bolj udaren. Za ustvarjanje takšnega videza si vzemite čas, da bodo linije lepo zabrisane s pomočjo kvalitetnih čopičev za senčila, ki so zares dobra naložba. Metalnih senčil je zares veliko in za vsak žep se najde paletka, s katero lahko dosežete ta jesenski make-up look. Za bolj intenzivne bleščice obstajajo tekoča senčila, ki so veliko bolj obstojna in lažje jih je nanesti na želene predele, kot so na primer kotički oči ali pa v slogu eyelinerja. Da se izognete drobljenju senčila in nepotrebnim bleščicam po obrazu, pa vam priporočam, da najprej začnete z očmi in šele nato nanesete tekočo podlago ter ostali make-up.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Natasha Denona
Charlotte Tilbury

Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.