Stajling dneva: pižama hlače

Ta model hlač nas je prepričal že lani in v kolikor imate dober spomin, veste, da smo o njem že pisale. Kulisa v pasu, stisnjene na gležnju, zelo mehke padajoče in udobne. Moja verzija je v roza barvi in z velikimi rožami zato, ker želim biti odeta v svetle odtenke, dokler je možno in nam trenutno oktober še vedno omogoča hojo v sandalih, vsaj na obali. Kakšno razkošje je biti brez nogavic! Hlače sem kombinirala z zelo preprostim blazerjem in bluzo s pentljo, ki ste jo najbrž že opazile, saj jo prav rada nosim. Ostala sem pri pudrastih tonih, ki me od nekdaj navdušujejo in so odlična alternativa črni barvi. Obula sem žametne sandale s peto, saj gre za model hlač, ki je veliko lepši takrat, ko si privoščmo elegantno obutev.

Moj stajling je sledeč: hlače Vicolo, blazer H&M, bluza Top Shop, prstani: Mango, Asos, H&M in Accessorize, sandali Steve Madden, torbica Rebecca Minkoff, uhani Accessorize, verižica Asos.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

4 komentarji

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.