Modna inspiracija iz moške omare

Spomladanske in poletne smernice vsekakor napovedujejo lepo, ženstveno modo, ki jo bomo vse z veseljem nosile. A prihajajo trendi za vse, ki imate rade inspiracijo iz moške omare in se ne bojite zaviti na moški oddelek v trgovinah. V igri bodo rahlo oversized modeli in modni dodatki, ki brez dvoma ne smejo manjkati. Med oblačili bo na prvem mestu prevladoval oversized blazer, točno tak, kot bi si ga izposodile od svoje boljše polovice, brata ali očeta. Ta je zaželen v nevtralnih odtenkih, lepe pa so tudi kombinacije s pasteli, ki naredijo kontrast med krojem in njegovo barvo. Še en namig: karo je še vedno IN in pričakujemo ga lahko tudi na tem področju.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Med drugimi kosi oblačil se bo ponovno vrnil brezrokavnik, ki smo ga za nekaj časa postavile na stranski tir. Tega lahko najdemo v številnih oblikah; od krajšega, ki ga lahko nosimo na belo navadno srajco, ali pa takšnega, ki je matchy-matchy s samim blazerjem. Na voljo pa je veliko brezrokavnikov, ki so dovolj dolgi, da služijo kot obleka. Tudi tu veljajo, kot pri blazerju, podobna barvna pravila.

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Ko je govora o ženski modi, ki išče navdih v moških garderobnih omarah, ne smemo izpustiti tudi pomembne teme modnih dodatkov. Na prvem mestu bomo ženske vzljubile kravato in jo vključile na različne načine. Najlepše pride do izraza v elegantni kombinaciji, torej pozabite na kombinacijo v slogu Avril Lavigne, ki jo je včasih nosila na navadno T majco. Poleg kravate pa bo mogoče občutiti moški pridih tudi na področju obutve. Modeli, kot so ofxord, derby in loafers, bodo zaživeli v prihajajoči topli sezoni. Ta izbira nizke obutve je za vse, ki si želite le kanček detajla, ki bo naredil veliko razliko.

Chloé
Vivienne Westwood
Louis Vuitton
Max Mara
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.