Bioeffect: kako povrniti sijaj koži

Kozmtiko Bioeffect sem srečala po naključju, nabavila pa sem jo zaradi priporočila prijateljice, ki jo uporablja že nekaj let in pravi, da je vrhunska. Ker je do sedaj nisem poznala, me je zanimalo, kako deluje ter zakaj je po svetu požela tako velik uspeh. Namreč med nujnim “guglanjem” sem ugotovila, da jo mnogi že uporabljajo in tudi zelo hvalijo. Ta premium blagovna znamka temelji na inovativni biotehnologiji in zagotavlja resničen učinek proti staranju.

Foto: Zen
Foto: Zen

Kar jo naredi posebeno, je to, da je Bioeffect prva blagovna znamka negovalne kozmetike na svetu, ki vsebuje celične aktivatorje proizvedene v rastlini, ječmenu, in tudi edina kozmetika na svetu, ki ima te aktivatorje med svojimi sestavinami. Celični aktivatorji so proteini, naravno prisotni v naši koži, ki so nujno potrebni za biologijo človeške kože. Služijo biološki vlogi povečanja aktivacije in obnove celic, kar se izkaže v pomlajenem in obnovljenem naravnem sijaju kože. Osnovna sestavina kozmetične linije Bioeffect je rastni aktivator EGF. To je protein, ki stimulira obnovo kožnih celic, zaradi česar izgleda koža bolj zdrava in mlajša, saj Bioeffect dokazano zmanjšuje pojavnost gub za 30 % in več, koži vrne mladosten sijaj, jo močno učvrsti in vidno polepša polt, saj ob redni uporabi debelino kože že v nekaj mesecih poveča za 60 %, gostoto kože pa za 30 %.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kar me je naknadno še dodatno prepričalo, je dejstvo, da je Bioeffect zaradi svoje sestave, medicinskega ozadja in učinkovitega delovanja zanimiv tudi za znanstvene kroge. Tako je ta kozmetična znamka bila že dvakrat predmet neodvisnih kliničnih testiranj in rezultati vsakič navdušijo. Priporočali so mi njihove intenzivne serume, ki so paradni konj znamke, in čeprav sem na začetku težko verjela, da lahko nadomestijo dnevno ali nočno kremo (namreč imam zahtevno kožo, ki z veseljem sprejme maske, nočne hranilne kreme, serume, olja in še kaj bi se našlo), moram priznati, da je temu res tako. Serum je odličen, kot nočna nega in tudi kot podlaga za make-up. Na začetku deluje nekoliko bolj mastno, a se v trenutku vpije in pusti zelo gladko kožo. V 30 dnevih imate prve, zelo vidne rezultate.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Drugi produkt, ki bi ga osebno izbrala, so vlažilne maske za obraz (za enkratno uporabo),  res top stvar, in pa piling za obraz na vulkanski osnovi (kožo pusti neverjetno mehko in gladko). Vrhunsko kakovost potrjujejo tudi številna priznanja tako strokovnih krogov, lepotnih revij kot tudi številnih zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu. Dr. Ronald Moy, predsednik ameriškega združenja dermatologov, pravi: V mojih 30 letih prakse je serum najbolj impresiven izdelek za nego kože.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen

Kot najbrž veste ne ostajam zvesta samo eni kremi in razlog je dokaj preprost. Ko imam občutek, da se je koža preveč navadila, menjam znamko, čeprav se potem k njej tudi vrnem, a čez nekaj časa. Bioeffect sem vam predstavila zato, ker sem imela občutek, da gre za kozmetiko, ki je pri nas še vedno preveč skrita, čeprav je odlična. Zdelo se mi je, da je to prava škoda, saj gre za izdelke, ki ne samo zmanjšajo globine in širine gub in gubic, temveč povrnejo tudi sijaj koži, za kar 60 % je povečana njena debelina in za 30 % je povečana gostota kože (raziskava Dr. Martina Kerscher 2014), kar ima za posledico bistveno bolj čvrsto in elastično kožo. To so v bistvu atributi, ki naredijo videz naše kože mladosten.

Foto: Zen

Vse Bioeffect izdelke najdete tukaj.

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.