Modna osvežitev s sadnimi motivi

Letošnja topla sezona je brez dvoma izredno razigrana. Od živahnih barv, različnih modnih detajlov pa vse do potiskov, ki ne smejo manjkati. Motivi, ki prevladujejo to poletje, so različni; živalski so tisti, ki v vseh oblikah navdušujejo, tu so še rože, ki niso nobena novost v modnem svetu. Med večno klasiko spadajo pike in črte, ki nikoli ne gredo iz mode. Osvežitev pa so prinesli sadni motivi, ki jih ni mogoče spregledati, saj so dobesedno povsod. V vseh trgovinah, na rdečih preprogah ter modnih brveh, pa tudi fashionistke z njimi krasijo ulice vseh večjih prestolnic. In kateri so sadni motivi, ki krasijo oblačila in modne dodatke? Najbolj zaželeno je tropsko sadje od ananasov, banan, kokosov pa vse do agrumov, kot so limona, pomaranča in ne smemo pozabiti na jagode in češnje.

vir: Pinterest
vir: Pinterest
Ranjana Khan
vir: Pinterest
vir: Pinterest

Sadni motivi so zaželeni na različnih modnih kosih; med statement kose spada midi obleka, zelo lepi so kroji srajčnih oblek ali pa daljših maksi. Te so idealna izbira za vsak dan na nizke sandale ali pa za posebne priložnosti na visoke pete. Med must have kose spada tudi srajca s sadnim potiskom, ki jo lahko nosimo na različne načine. Od kratkega ter dolga jeansa, do lanenih širokih hlač, pa tudi kratka krila pridejo v poštev. Za modni videz pa se odločite za matchy-matchy zgornji del, ki bo srajca, spodnji del so lahko kratke hlače ali krilo. Tudi s pomočjo modnih dodatkov lahko zelo enostavno dodate sadni motiv. Prava paša za oči so različni uhani s češnjami, limonami, jagodami, ki lahko izpadejo precej ljubko. Sadni motiv pa lahko najdemo tudi na čevljih, še posebej na espadrilah ter špagaricah s polno peto. Seveda je različno sadje vidno tudi na manjših torbicah, obeskih pa tudi rutkah, s katerimi popestrimo opravo ali pa lase.

HVN
REJINA PYO
Asos
Zara
Castañer
Nataša Frančič
Nataša Frančič

Ustvarjanje za računalniškim ekranom ter pisanje o lepoti in modi je del mojega življenja že nekaj časa, saj od leta 2014 pišem za Glitter.si.

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.