Vrste kombinezonov za vsako poletno priložnost

Morda se sprva zdi, da napovedim navkljub kombinezoni letošnje poletno obdobje niso dosegli tako visoke popularnosti, pa vendar temu ni tako. Na voljo so namreč modeli, ki ustrezajo skoraj vsaki dani priložnosti, predvsem pa se v krojih odraža retro pridih, ki velja za nujni del večine letošnjih stajling podob.

Minimalističen – tako v obliki kot barvi. Večkrat je čutiti vpliv moške garderobe, modni so safari elementi in balonast kroj, pogosto so jim dodani veliki žepi in izraziti gumbi, predvsem pa je njihov čar v poudarjeno ožjem pasu. Še najraje jih nosimo skozi dan, s kratkimi hlačnicami in v naravnih, zemeljskih tonih, kot so rjava, bež, bela in kaki zelena. Nosimo jih v družbi mules petk, udobnih sandalov oziroma japonk, superg ali espadril s platformo, z lahkoto pa je to sestavni del naše službene podobe, seveda v pravih dolžinah, v pravem modelu ter v pravi kombinaciji. Za popestritev predlagam zanimiv nakit, odbita sončna očala ali opazne dodatke v laseh.

Pinterest
Frame
Gucci

Boho romantičen – kombinezon, ki ne bo prav nobeno poletje pozabljen element naše najbolj ženstvene podobe. Tu ne manjka volančkov in naborkov, potiskov rožic in lahkotnih materialov, svetlih, pastelnih tonov in napihnjenih rokavov, z golimi rameni ali pentljami okoli vratu. To je zagotovo alternativa dolgim, boho oblekam, tudi tu pa so bolj ali manj v vročih dneh zaželene kratke hlače. Nosimo jih z ljubkimi sandali, retro petkami s platformo ali espadrilami s platformo, več kot idealno pa se obnesejo tudi na plaži, v družbi slamnatega klobuka, pletene košare in prikupnih kopalk.

Pinterest
Zimmermann
Lisa Marie Fernandez

Izredno prefinjen – je zagotovo slip kombinezon, torej tisti z drobnimi naramnicami in dolgimi oziroma crop širokimi hlačnicami. Tudi tu je bistvenega pomena kroj, torej da se le-ta odlično prilega našemu telesu, pa tudi materiali v tem primeru igrajo pomembno vlogo. Poleg slip modelov so super IN blazer primerki, kateri so v tem primeru podaljšani in združeni v kratke hlače, prav tako pa ostajajo modne nekoliko ohlapnejše, a še vedno dobro oblikovane različice. Skoraj obvezno jih nosimo z minimalističnimi sandali z midi ali visoko petko, za popoln look pa nekoliko več razmisleka namenimo dodatkom, kot so torbica, naglavni obroč ter nakit, sploh uhani.

Pinterest
Self-Portrait
Saint Laurent
Lucy T.
Lucy T.

Ljubiteljica narave, besed, glasbe, potovanj, organiziranosti in seveda vsega, kar diši po lepoti in glamurju ...

Ni komentarjev. Bodi prvi!

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.